social

Eszközbérlés


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Eszközbérlés

Rendezvény eszköz bérlés

A rendezvényszervezők örök problémája a tökéletes eszközök felkutatása, szállításának megoldása. Nálunk egy helyen megtalál mindent, nincs szükség keresgélésre, szakképzett kollégáink segítenek az összeállításban, a helyszínre szállításban, és a rendezvény alatt jelenlétünk a garancia.

Kérje bátran tanácsunk, ajánlatunk.

 

Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre

A nyári, ősz eleji szezonban kifejezetten népszerűek a kerti party-k, és egyéb szabadtéri rendezvények. Tekintse meg referenciáinkat a Képgalériában, vagy írja le nekünk elképzeléseit, és mi megvalósítjuk őket.

Eszközbérlés céges rendezvényre

Komplett rendezvényt bonyolít, rendezvényszervező cég bevonása nélkül? Ebben az esetben a "Rent a party" mindent biztosít, ami egy rendezvény lebonyolításához szükséges, Önnek csak a vendéglátásról kell gondoskodnia. Ha csak néhány eszköz hiányzik a rendezvényéhez, nálunk megtalálja.

Eszközbérlés esküvőre

A SETUP szolgáltatásainak köszönhetően, minden energiájukat a készülődésre fordíthatják, a vendéglátáshoz kapcsolódó hátteret mi adjuk Önnek.
Ha megtalálták a helyszínt, tudják, hogy milyen ételt szeretnének, a továbbiakról a SETUP gondoskodik. Ha csak néhány eszközt szeretnének még megszerezni a nagy eseményhez, a SETUP raktárában biztosan megtalálják.

Eszközbérlés szállodák részére

Abban az esetben, ha a szálloda eszköz kapacitását meghaladó méretű rendezvényt szeretne bonyolítani, széles választékunkból pótolhatja a hiányzó eszközöket.
Ha nem rendelkezik bankettessel, felszolgáló gárdával, ebben is segítségére lehetünk.

Eszközbérlés éttermek részére

Nem kell egy rendezvény miatt további eszközökbe beruházni, a SETUP eszközparkjának bérlésével megtakarít, hiszen a raktározás gondját is levesszük a válláról.

Eszközbérlés party service-k számára

A SETUP minőségi eszközparkjával minden típusú rendezvényt ki tudunk szolgálni.
"Rent a party" szolgáltatásunk rendezvények lebonyolítását kínálja Önnek tapasztalt bankett vezető irányításával, további kiegészítő szolgáltatásokkal.

Privát parti házigazda

Grill partit szervez, ahol Ön a mesterszakács, vagy elegáns házassági évfordulót otthoni meghittségben? A SETUP gondoskodik arról, hogy a háttérmunka ne Önre háruljon, csak az ételekkel és vendégeivel kelljen foglalkoznia. Gázzsámoly, króm chaffing, zsolnay porcelán étkészlet, decantáló karaf, boros ballon, koktélos pohár, jeges vödör, és még sok-sok olyan eszköz várja önt raktárunkban, ami egy privát parti elengedhetetlen kelléke.


Vissza a főoldalra
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Eszközök rendezvényhez

Eszközök rendezvényhez

Rád bízták egy esemény megszervezését, de tanácstalan és ötletlettelen vagy? Ne aggódj, mi segítünk! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző rendezvények megszervezésében. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, céges rendezvényről, vagy csak egy nagyobb partyról, a Setup Event Kft. készségesen áll az Ön rendelkezésére. Cégünktől nem csupán a rendezvényhez szükséges eszközöket szerezheti be, de a megszervezéssel kapcsolatban is segítséget nyújthatunk! 

Eszközbérlés rendezvényhez

Eszközbérlés rendezvényhez

Ha egy nagyobb esemény megszervezése előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy mikre is lenne szükséged, akkor jó helyen kutatgatsz! A Setup Event Kft. remek választás lehet rendezvények megszervezéséhez, és a szükséges eszközök bérléséhez! 

Rendezvény kellékbérlés

Rendezvény kellékbérlés

Egy rendezvény sikere rengeteg apró dolgon múlik. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hatalmas dekorokban rejlik a rendezvény sikeressége. Legalább annyira hozzájárul egy jól kiválasztott abrosz, szalvéta, de még a rendezvényen használt bútor stílusa és jellege sem mindegy, hogy milyen.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2017

Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok