Az oldal tetejére

Belépés regisztráció jelszóemlékeztetõ

SETUP - A partiháttér

Háttérben a megoldás

Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnék kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket. Tovább »

Háttérben a csapat

Háttérben a csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani. Tovább »

Háttérben a design

Háttérben a design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.
Tovább »

Schmuck ékszer
Kezdőlap » Hírek, aktualitások

Hírek, aktualitások

Referenciák menüpontunk megújult!

Referenciák menüpontunk megújult!

Ha már megvan az elképzelés, de megnyugtatóbbnak érezné élesben is látni a kiszemelt eszközöket, ajánljuk figyelmébe korábbi rendezvényeink dokumentációit, melyeket mostantól célirányosan rendezvényének megfelelően böngészhet.

Kategóriáink lehetővé teszik, hogy egyszerűen és gyorsan meglelje keresése tárgyát, és a megspórolt perceket rendezvénye megszervezésére fordíthassa.

Vintage esküvő natúr amerikai székkel

Vintage esküvő natúr amerikai székkel

A mai modern világban, ahol az élet a technika és a gépek körül forog, egyre nagyobb jelentőséget kapnak a kütyüktől mentes, természetközeli pillanatok.
Ezen igényeknek megfelelően egészítettük ki amerikai székeink választékát frissen érkezett natúr amerikai székünkkel, mely nem csak anyagában, de színében és tapintásában is a természetes fa anyagát tükrözi.

Szabadtéri rendezvények piros kockás abrosszal

Szabadtéri rendezvények piros kockás abrosszal

Április beköszöntével a rendezvények sorra hagyják el a négy fal börtönét, és kívánkoznak ki a madárcsicsergős napsütötte természetbe. A szabadtéri rendezvények elválaszthatatlan kellékei a sátor árnyékában rotyogó bográcsok és piruló húsokkal megpakolt grillpultok, a piros kockás terítő és a friss pékáruval teli kenyérkosarak.

Rendezvénysátrak minden alkalomra

Rendezvénysátrak minden alkalomra

Vannak alkalmak, amikor a fejünkben megálmodott rendezvénynek a kiszemelt helyszín nem tud a tervezett létszámnak megfelelő méretű fedett teret biztosítani, azonban ha nem szeretnénk tágítani a helyszín mellől, és az időjárás szeszélyességére sem szeretnénk bízni rendezvényünk sikerét, rendezvénysátort választunk.

A "Rent a Party" és a Schmuck Ékszer megvalósítják az álmokat!

A "Rent a Party" és a Schmuck Ékszer megvalósítják az álmokat!

Ha már lefoglaltátok a helyszínt, de tanácstalanok vagytok a berendezéssel...
Ha a ruhák már a szekrényben várakoznak, de a karikagyűrűk még hiányoznak...

A "Rent a Party" és a Schmuck Ékszer segítenek!

Amerikai álomesküvőkhöz

Amerikai álomesküvőkhöz

Bár még el sem érkeztünk az év végéhez, esküvők esetén ildomos a szervezésbe már most belekezdeni, hisz az egyre nagyobb divatnak örvendő amerikai székek rohamosan fogynak, akárcsak a legkedveltebb esküvői helyszínek.

A különböző színek mellett a székek kivitelét is megválaszthatják az arák: műgyanta, fém és eredeti fa anyagú székek közül válogathatnak.

Hangulatkeltés LED-világítással

Hangulatkeltés LED-világítással

A karácsonyi vagy év végi rendezvény a cég dolgozóinak egész éves munkájának a megköszönése, valamint az elmúlt több száz munkanap fáradozásainak és feszültségeinek a levezetése. Ennek tükrében nem csoda, ha a szervezők évről évre arra törekszenek, hogy felejthetetlen és egyre élvezetesebb összejövetelt szervezzenek.

Eszköztárunk megállíthatatlanul bővül: Salvinelli Mezzo és Churchill Bamboo a terítéken

Eszköztárunk megállíthatatlanul bővül: Salvinelli Mezzo és Churchill Bamboo a terítéken

A Salvinelli evőeszközcsaládba gömbölyded ívekkel megáldott tagja mellé letisztult formáival megérkeztek Salvinelli Mezzo evőeszközeink is. Alföldi és Tognana Plaza porcelánjainkhoz ajánljuk őket.

Churchill Bamboo porcelánkészletünkhöz pedig kávés és teás szerelék, valamint leveses csésze is választható ezentúl.

Év végi hangulatok

Év végi hangulatok

A hideg idő beköszöntével a szorgosan pöfékelő kémények a tél közeledtének illatával árasztják el az utcákat, a boltokba betérve is már karácsonyi portékától rogyadozó polcok várják a vevőket. A családi ünnep mellett a felkészülést az év végi céges rendezvényekre is érdemes most elkezdeni, hiszen a decemberi hónap három jeles ünnepet is magáénak tudhat: a Mikulást, a karácsonyt és a szilvesztert. 

Eszköz mellé élményt kínálunk!

Eszköz mellé élményt kínálunk!

Nyughatatlanul igyekszünk szolgáltatásaink körét aszerint bővíteni, hogy partnereink milyen igényekkel fordulnak hozzánk.

Ezen igények alapján döntöttünk úgy, hogy kínálatunkat a rendezvényeket kiegészítő különböző csapatépítő programokkal egészítjük ki!

Megihlető ősz

Megihlető ősz

Az évnek ismét azon szakához érkeztünk, amikor a nap sugarai bár lesütnek ránk, de már nem melengetnek, és a pár héttel ezelőtt még óhajtott hűvös szellő most fagyos karmaival mar a kabátunkba. A didergősbe forduló időjárás ellenére élvezzük a pompás őszi színkavalkádot, és merítsünk ihletet a természet által kínált lehetőségekből.

Ötletek konferenciákhoz

Ötletek konferenciákhoz

A konferenciák és továbbképzések elengedhetetlenek ahhoz, hogy szakterületünkön naprakészek maradhassunk, és megismerjük a legmodernebb technikákat és tendenciákat. Egy kényelmes bankett szék, egy igényesen megterített büféasztal, egy üde szín mind enyhíthetik a nap monotonitását.

A szögletes és a pöttyös

A szögletes és a pöttyös

Bútoraink legújabb darabjai a fehér felületű, 1*0,6 méteres méretekkel rendelkező táblaasztalunk, illetve fehér Dotts székünk. Kínálatunk friss darabjai ideális elemei lehetnek előadásoknak és szemináriumoknak, de egyaránt alkalmasak kerti partik, teadélutánok bútorzataként.

Színesben látjuk a világot

Színesben látjuk a világot

Minden céges rendezvény egyik legfontosabb szempontja, hogy a rendezvény részleteiben felismerhetőek legyenek a cég jellemzői, mint a színvilág, a profil vagy a legfontosabb termékei, téve mindezt stílusosan, az alkalomhoz illően. 

Színes spandex huzatainkat azon ügyfeleink figyelmébe ajánljuk, akik mernek szakítani a hagyományokkal és valami újat kipróbálni.

A részletek teszik tökéletessé

A részletek teszik tökéletessé

Kínálatunk bővítésekor minden alkalommal az a cél lebeg szemünk előtt, hogy ügyfeleink számára olyan újdonságokkal szolgáljunk, amelyek rendezvényeiket még egyedibbé és részletgazdagabbá teszik.

Legújabb termékeink éppen ezt az igényt kívánják kielégíteni speciális méreteikkel és alakjukkal.

Várjuk szíves megkeresésüket!

Új taggal bővült a Tognana család, és hozott magával mást is

Új taggal bővült a Tognana család, és hozott magával mást is

Tognana porcelánjaink családja újabb taggal bővült, méghozzá a Tognana Graffiti tányérokkal, ráadásul nem jött egyedül. Ha valami igazán különlegesre vágyik, ajánljuk figyelmébe Churchill Bamboo szettünket is. 

Ezen egyedi tányérokhoz remekül illhet szintén újonnan érkezett Salvinelli evőeszköz készletünk.

Ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse kollégáinkat!

Rent a Party, eszköz az élményhez

Rent a Party, eszköz az élményhez

Ha megvendégelné visszatérő ügyfeleit, vagy megbízható partnereinek szeretne kedveskedni egy kis ünnepséggel, de bizonytalan a szükséges eszközökkel és azok mennyiségével kapcsolatban, akkor ajánljuk figyelmébe Rent a party szolgáltatásunkat, mely magában foglalja a tanácsadást, szükség esetén a személyes jelenlétet a rendezvényen, az eszközök és a személyzet biztosítását, az eszközök kiszállítását, valamint a rendezvény végeztével az elszállításukat és mosogatásukat is.

Időtálló fényfüzér dekoráció

Időtálló fényfüzér dekoráció

Akár egy hangulatos kerti partit tervezünk a barátokkal, vagy épp a nagy nap előtt állunk, fényfüzéreink ugyanolyan dekoratív kiegészítői lehetnek egy exkluzív étterem megnyitójának is, mint cégünk egy sorsfordító eseményére szervezett összejövetelének.

Elérkezett a rég várt kerti partik ideje

Elérkezett a rég várt kerti partik ideje

Beköszöntött a jó idő, a hőmérőben a higany napról-napra magasabbra szökik, úgyhogy itt az ideje egy régen várt kerti partinak a barátokkal és a családdal. Hogy Önnek csak az önfeledt szórakozás maradjon, kérje ajánlatunkat a szükséges eszközökre, és dőljön hátra.

Formabontás melaminnal

Formabontás melaminnal

Fingerfood tálkáink kiváló kiegészítői lehetnek kínálatunk legfrissebb darabjai, a melamin kínáló tálcák, melyek fekete és fehér színben a legkülönbözőbb formákban és méretekben választhatóak.
Ha unja az egyhangúságot, a megszokott, sokat látott íveket és anyagokat, melamin kínáló tálcáinkban megtalálhatja azt az egyediséget és extravaganciát, amelyet rendezvénye megkíván.

Királyi pompa és csillogás a menyegzőn

Királyi pompa és csillogás a menyegzőn

Az esküvőt az olyan apró részletek teszik egyedivé, mint a színek változatos összeállítása, a választott virágok kompozíciója és a különböző dekorációs kellékek.
Ezek közé a dekorációs kellékek közé ajánljuk újonnan érkezett kristály asztaldíszeinket és gyertyatartóinkat, melyek a legfényűzőbb lakodalmat is még pompásabbá varázsolhatják. 

Tavaszi színkavalkád

Tavaszi színkavalkád

Levetve a tél zord időjárását, március beköszöntével már mi is hangolódunk a tavaszi napsütésre és a zöldellő mezőkre, üde színekkel és virágos összeállításainkkal szeretnénk előcsalogatni a jókedvet!

Elnöki kényelem amerikai stílusban

Elnöki kényelem amerikai stílusban

Nem telhet el hónap új termékek nélkül, így márciusban örömmel mutatjuk be legújabb bútorainkat:
8 személyes magasított koktélasztalunkat és elnöki asztalunkat fehér spandex huzattal, valamint Bellini műgyanta székünket!

 
Bemutatótermünk megújult külsővel, még több újdonsággal várja ügyfeleinket!

Bemutatótermünk megújult külsővel, még több újdonsággal várja ügyfeleinket!

Szeretettel várjuk kedves ügyfeleinket megújult bemutatótermünkben, ahol nyugodt, kellemes környezetben személyes találkozó keretében egyeztethetik munkatársainkkal a rendezvény részleteit, valamint a kínálatunkba tartozó eszközök bemutató darabjait az elképzeléseiknek megfelelőre alakíthatják, hogy a nagy esemény napján semmilyen meglepetés ne érhesse Önöket!

 
Vajon mi a közös a serpenyőben, a hordóban és a csónakban?

Vajon mi a közös a serpenyőben, a hordóban és a csónakban?

A válasz nem más, mint hogy Fingerfood termékeink száma ismét nőtt, méghozzá többek között a fent említett tárgyak mini másaival. A teljes kollekció megtekinthető termékeink között, illetve akár személyesen is irodánkban.

Várjuk megkeresésüket!  

 
Farsangi színkavalkád

Farsangi színkavalkád

Az újév beköszöntével, még ha lassan is, de a természet kezd magához térni téli álmából: a hó utolsó nyomai is eltünedezni látszanak, az idő is kezd kellemesebbre fordulni, és mi is lehetne alkalmasabb a közeledő tavasz megünneplésére, mint a farsangi bálok. 

Válogasson termékeink közül, eszközparkunk az Ön fantáziájának megvalósításához szükséges kellékeket kínálja!

Mesebeli lakodalom Chiavari székkel

Mesebeli lakodalom Chiavari székkel

Az esküvő minden lány nagy álma, és ennek az álomnak része az is, hogy minden egyes apró részlet tökéletesen passzoljon egymáshoz. A dekoráció mellett az egyik legfontosabb elem a megfelelő bútorzat, és mi is illene leginkább egy tündérmesébe illő lakodalomhoz, mint a romantikus Chiavari székek. 

Karácsonyra készülődve

Karácsonyra készülődve

Az október beköszöntével gondolatban már kezd tudatosulni bennünk az ünnepek közelsége, amely nem csak a karácsonyi ajándékok beszerzésének aggodalmát ébreszti fel, de a Mikulás-partyk, a karácsonyi vacsorák és az év végi bulik megszervezésének sürgető érzését is. Termékeink közül válogatva felelevenítheti a tél bármely hangulatát rendezvénye témájának megfelelően.

Egyszerűen nagyszerű minimál lounge kanapé és amerikai szék máshogy

Egyszerűen nagyszerű minimál lounge kanapé és amerikai szék máshogy

A letisztult, elegáns exkluzivitás hangulata. Ezt sugározzák különböző méretben és részekkel bérelhető Lounge bútoraink, melynek családja most egy új taggal bővült. A fehér spandex huzattal bevont kétszemélyes kanapék és puffok összeállítása a kiegészítők széles választékával olyan megjelenést kölcsönözhetnek ülőalkalmatosságainknak, amelyek saját elképzeléseinket tükrözik.

Amerika megérkezett: debütálnak New York evőeszközeink

Amerika megérkezett: debütálnak New York evőeszközeink

A teríték elmaradhatatlan része a tányérok mellett ékeskedő evőeszköz-garnitúra. A formavilág, a téma attól kerek, ha minden apró részlet egybevág. A tányérok íve, díszítése vissza kell köszönjön az evőeszközök külalakjában is.

A Minerál poharak természetes csillogása bemutatkozik

A Minerál poharak természetes csillogása bemutatkozik

Az ételek mellé itóka is jár, és ahogy minden fogást más tányérba tálalunk, minden illő italt más pohárba töltünk. Megemeljük, koccintunk velük, hörpintünk belőlük, és mindeközben élvezzük csillogásuk, csilingelésük, formájuk. Pohárkészletünk újdonsült darabjai éppen ezen kellemes érzéseket keltik mind látványra, mind tapintásra.

Nálunk nincs láblógatás...

Nálunk nincs láblógatás...

Bár az őszi hónapokra nem a nyüzsgés és a rendezvények tömkelege a jellemző, a Setup a borongós, esős napok ellenére sem lustálkodott. 

Legyen szó akár állófogadásról, büféasztalos vacsoráról vagy egy hivatalos megbeszélésről, mi gondoskodunk róla, hogy minden elképzelés megvalósuljon és az igényeknek megfeleljen!

Bővült Fingerfood eszközeink választéka!

Bővült Fingerfood eszközeink választéka!

Egy rendezvény színvonalát nem csak a kínált ételek emelhetik, de az ízléses teríték és az eszközök is, amikből elfogyasztjuk őket. Az elérni kívánt hatástól függően válogathatunk a klasszikus kristálypoharakból, az elegáns porcelánokból vagy ez esetben az extravagáns Fingerfood eszközökből.

Megújult honlapunk!

Megújult honlapunk!

Bővülő termékkínálattal, folyamatosan frissülő hírekkel és új fényképgyűjteménnyel várjuk a honlapunkra látogatókat!

Őszies hangulatba kerültünk

Őszies hangulatba kerültünk

Sárguló falevelek, kellemesen hűvös őszi nappalok, meleg narancs és bordó színekben pompázó napfelkelték és naplementék jellemzik az elkövetkezendő hónapokat.

Szemezgessen az ősz hangulatát megidéző termékeinkből, és alapozza meg rendezvénye sikerét!

Amerikai székek fehér és arany színbekben

Amerikai székek fehér és arany színbekben

Amerikai típusú bankett székek kínálatunkban! A fehér és arany színű székek, hófehér párnával kérhetőek. Év végi rendezvényekre ajánljuk táblaasztalok, gálaasztalok mellé. Elérhető mennyiség: arany színben - 250 db, fehér színben - 600 db.

Böngésszen online kölcsönzőnkben!

Böngésszen online kölcsönzőnkben!

Böngésszenek bátran oldalunkon! Online kölcsönzőnket és munkáinkról készült képgalériánkat folyamatosan frissítjük, segítséget, és ötletet adva evvel is, a megálmodott esemény koncepciójának kialakításában.

Indukciós főzőlapok kínálatunkban

Indukciós főzőlapok kínálatunkban

Hogy a kitelepüléses, vagy nagyobb létszámú rendezvényeken a konyha kialakítása, ne jelentsen problémát, a megszokott kínálatunk mellett indukciós főzőlapok is bérelhetőek tőlünk! Gépeink mindegyike 220V-ról mûködtethetõek: Szeletelõ gépek, kontaktgrill, tányérmelegítő, tányértartó tüske, légkeveréses sütő.

Sátrak, bútorok fesztiválra, roadshow-ra is!

Sátrak, bútorok fesztiválra, roadshow-ra is!

Sátraink, bútoraink fesztiválok, road-show-k, vásárok kiváló stand elemei lehetnek. Kérhetõek a hagyományos kis sátrak, pagodák, valamint a HEXA sátor, aljzattal, és szõnyegezve is. A bútorok, kiegészítõk színvilága igazodik a megrendelõi igényekhez - a spandex huzatok, székpántok, szõnyegek számos színben rendelkezésre állnak.
 

Új trend- bárszékes ültetés

Új trend- bárszékes ültetés

Vacsorák, fogadások új, elegáns és helytakarékos ültetési módja: magasított táblaasztalok, bárszékekkel. A króm, „Z” lábú bárszékek fekete és fehér színben bérelhetõek. A táblaasztal nyolc személyes, 2 m hosszú, 90cm mély. Fehér asztalszoknyával, és tetszés szerinti abrosszal, átvetõkkel kérhetõ. Az asztalok alá fehér LED világítást is biztosítunk kérésre.

Bécsben jártunk hagyományos bútorainkkal, textileinkkel

Bécsben jártunk hagyományos bútorainkkal, textileinkkel

2012. novemberében a bécsi Olasz Nagykövetség állófogadását segítettük eszközeinkkel: az italokat a csak tõlünk bérelhetõ íves italpultokon szolgálták fel, a büféasztalok, és a könyöklõk hagyományos textiljeinkkel voltak fedve.

Új kerti bútorok fehér székkel

Új kerti bútorok fehér székkel

Kis körasztal garnitúra szabadtéri rendezvényekre, kertbe, teraszra. Új fehér, összecsukható székekkel ajánljuk. A garnitúra elemei: kisasztal négy székkel. Az asztal lehet: spandex huzattal, fehér, vagy fekete aljjal, és színes körasztal tetõvel, vagy mûanyag asztallal és színes tetõhuzattal.
 

Világító bútorok spandex huzattal

Világító bútorok spandex huzattal

Mûemlék vagy mûemlék jellegû rendezvényhelyszín modern bútorokkal? Miért ne! Legyen múzeum, csarnok, kávéház, modern épület, a hófehér, spandex huzatos világító bútorok bármely környezetbe illeszkednek, és magasan kitûnnek megjelenésükkel.

Asztaldísz fingerfood eszközökön tálalt ételekbõl?

Asztaldísz fingerfood eszközökön tálalt ételekbõl?

Igen, és gyönyörûen mutat! Az mellékelt képek a Mûcsarnok Dísztermében készültek, egy vacsora alkalmával. Az elõétel maga volt az asztaldísz – ötletes, exclusive, és elegáns.

Õszi színekben pompázó bútorok, terítékek

Õszi színekben pompázó bútorok, terítékek

Merjük használni az õszi színeket, egy koncepció kialakításakor, hiszen itt a szezonja! Barna, krém összeállítás, protokoll textilek, pisztácia, és óarany színekben...

További ötletekért, tippekért referenciáinkat böngéssze bátran: GALÉRIA

Spandex huzat már kétszemélyes kanapén, ülõhasábon, és puffon is!

Spandex huzat már kétszemélyes kanapén, ülõhasábon, és puffon is!

Azért, hogy a rendezvények eleganciáját fokozzuk, elkészültek a jól ismert klippan kanapékra, és a kis puffokra, fehér spandex huzatjaink. Nem gyûrõdik, kényelmes, egyszerû, és szép. Az így kialakított egységes megjelenésû lounge szett elemei lehetnek: kanapé, egyszemélyes puff, kétszemélyes ülõhasáb, dohányzóasztal –üveglappal.

Élõvirág kompozíciók rendezvényre

Élõvirág kompozíciók rendezvényre

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk - a rendezvény minden apró részletére odafigyelve. Kölcsönözhetõ eszközeink mellé mostantól élõvirág dekorációt is kérhetnek, a rendezvényhez illõ színvilágban: kelyhes asztaldíszek, kockaváza és gömb asztaldíszek könyöklõre, gálaasztalra, bankett asztalra, büfére!

Színes székhuzatok az egyedi rendezvényekért

Színes székhuzatok az egyedi rendezvényekért

A hagyományos textileket elõnyben részesítõ megrendelõinknek kedveskedünk  szürke, fekete, bordó, barna kölcsönözhetõ szabott székhuzatokkal, hozzá illõ körabroszokkal és masnik széles kínálatával! A textilek bemutatótermünkben megtekinthetõek, várjuk Önöket sok szeretettel!

LED lámpák – akkumulátoros elegáns világítóeszközök, asztaldíszek:

LED lámpák – akkumulátoros elegáns világítóeszközök, asztaldíszek:

Új, elegáns világítóeszközeink alkalmasak könyöklõk, büféasztalok, körasztalok, színvilágának emelésére. Elhelyezheti rendezvényhelyszínének különbözõ pontjain, párkányokon vagy folyosók padozatán. Intelligens vezérelhetõségük révén, 12 választható színkombinációban dekorálhatják az eseményt, akár 16 órán keresztül.

Sötétbarna bõr ülõgarnitúra VIP terembe

Sötétbarna bõr ülõgarnitúra VIP terembe

Sötétbarna bõrgarnitúránk a visszafogott eleganciával lehet rendezvényeken kitûnõ eleme a kialakított VIP termeknek, beszélgetõ saroknak. Alkalmas whisky kóstolókra, zártkörû tárgyalásokra.

 Zsolnay étkészlet - Kikeleti kedvezménnyel!

Zsolnay étkészlet - Kikeleti kedvezménnyel!

Tavaszi akciónk keretében a Zsolnay porcelán étkészlet elemeit az alacsonyabb kölcsönzési díjú Alföldi hotelporcelánok kölcsönzési díján bérelhetik!Készletünkkel akár 350 fõs büférendszerû és ültetett rendezvényeket, egyszerûbb fogadásokat pedig akár 800 fõig is ki tudunk szolgálni.

Leonardo evõeszköz család - a porcelánok kísérõje

Leonardo evõeszköz család - a porcelánok kísérõje

Fogadásokra kínált Leonardo evõeszközcsaládunk az egyik legjobb ár-érték arányú termékünk piaci viszonylatokban, mely evõeszközünk elegáns társa a letisztult fogmájú Zsolnay szettünknek is. Az evõeszköz család tagjai, akár 1000 fõs rendezvényre is: nagyváltás, kisváltás, consomme-, desszert- és kávés kanalak, valamint tálaló eszközök.
 

Organza, és taft masnik, valamint fekete székselyem eszközparkunkban!

Organza, és taft masnik, valamint fekete székselyem eszközparkunkban!

Lassan közeledik a nyár, a házasodni készülõk rendszerint ekkorra tervezik esküvõjüket. Nálunk is megtalálhatóak a székhuzatok nélkülözhetetlen díszítõelemei a szivárvány minden színében: a székmasnik!

Fingerfood eszközök - az elérhetõ luxus

Fingerfood eszközök - az elérhetõ luxus

A fingerfood igényesen elkészített, kézzel, egy falattal elfogyasztható ételek elnevezése. Kínáló eszközeink, a tálalást segítõ eszközökkel együtt - koktélgúla, koktéllépcsõ, valamint tálcák széles választékban állnak rendelkezésükre.

Újdonság - elegáns, letisztult bárbútorok

Újdonság - elegáns, letisztult bárbútorok

A Setup kínálata elegáns bútorokkal bõvült: „magasított táblaasztalok”, bárszékek szabadon kombinálható megjelenéssel, led világítással kérhetõek!

Fahéj, szegfûszeg, aromák

Fahéj, szegfûszeg, aromák

Egy hideg téli estén nincs is kellemesebb, mint egy jó fûszeres forralt bor! Már az illata is csodálatos, rendezvények egyik legkedveltebb forró italfélesége. A régi idõk hangulatát idézve kínálja Vendégeinek hagyományos agyag bögrébõl!

Év végi készülõdés

Év végi készülõdés

Habár még korai lehet a készülõdés az év végi fogadásokra, már idejében el kell kezdeni az új ötletek begyûjtését. Az ünnepi hangulathoz nem lehet elég a helyszín, a ragyogó teríték, a megfelelõ bútorzat, a kiegészítõkrõl, dekorációról sem szabad elfeledkezni!

Lounge hangulatban õsszel, és télen is!

Lounge hangulatban õsszel, és télen is!

Év végi rendezvények, vacsorák ideális kiegészítõi lehetnek lounge összeállításaink. VIP termek, kávézósarkok, társalgók kialakítására kiválóan alkalmasak, elegánssá, hangulatossá téve a rendezvény arculatát.

Csillogó kristály poharak – hogy a rendezvényen ne csak a Vendég ragyogjon!

Csillogó kristály poharak – hogy a rendezvényen ne csak a Vendég ragyogjon!

Tökéletes formák a koccintáshoz, állófogadásokhoz. Nagyon szép, mutatós kollekciónk tagjai: fehérboros, vörösboros, vizes, pezsgõs és whiskys poharak.

Stílusos, modern spandex textília széles választékban elérhetõ!

Stílusos, modern spandex textília széles választékban elérhetõ!

Folyamatosan bõvülõ eszközparkunk, segítségével Önnek lehetõsége van a kiemelkedõ minõségû, és egyedi forma- világot képviselõ textília közül kiválasztania rendezvényére a legmegfelelõbb „öltözetet”. Huzatainkat, és azok egymással szabadon variálható elemeit, mindig elképzelésének megfelelõen használhatja fel!

Herendi Kék Apponyi szettünk

Herendi Kék Apponyi szettünk

A legrégebbi magyar porcelánmanufaktúra egy fantasztikusan szép, visszafogott, de roppant elegáns készletét kínáljuk azon Megrendelõinket, akik szó szerint le szeretnék nyûgözni vendégeiket. Az egyedi, kézzel készített Kék Apponyi porcelánkészlet kizárólag tõlünk kölcsönözhetõ.

Food Show Millenáris Park 2011. június 3-5. - SETUP a partiháttér

Food Show Millenáris Park 2011. június 3-5. - SETUP a partiháttér

A legkülönlegesebb gasztronómiai élményekben volt része azoknak, akik ellátogattak az elsõ Dining Guide Food Show-ra a Millenáris Parkba.

Büszkék vagyunk rá, hogy a rangos esemény háttérszolgáltatói lehettünk, hisz a rendezvény teljes eszközparkját, bútorzatát mi biztosíthattuk.

Eszköz az élményhez „rent a PARTY”– prémiumszolgáltatásunkkal egyedülállóan a piacon!

Eszköz az élményhez „rent a PARTY”– prémiumszolgáltatásunkkal egyedülállóan a piacon!

Legyen szó céges, vagy privát eseményrõl, esküvõrõl, nálunk minden olyan eszközt: étkészletet, poharat, evõeszközt, textíliát, bútort, megtalál, ami esetleg a megfelelõ minõségben vagy mennyiségben nem áll rendelkezésére!

Selyemvirág asztali dísz - azoknak, akik szeretik a szépet!

Selyemvirág asztali dísz - azoknak, akik szeretik a szépet!

A látványt a gondosan összeállított színvilág, kiegészítõk teszik tökéletessé….

Magnólia virágból készült kaspós dekorációnk kiváló kiegészítõje lehet bármely fogadásnak. Tetszés szerint elhelyezhetõ akár könyöklõn, akár vendég- vagy büféasztalon!

Miattunk nem bújik majd álarc mögé

Miattunk nem bújik majd álarc mögé

A báli-farsangi szezonban is állunk minden kihívás elé! Nem csak egy remek vendéglátáshoz adunk megbízható háttért, de gondoskodunk a báli hangulatról is: tegye rendezvényeit feledhetetlenné design szolgáltatásunkkal, dekorációs elemeinkkel!

Ha rohamosan közelítenek az Ünnepek...

Ha rohamosan közelítenek az Ünnepek...

Mindenki elhavazódhat. Az Ünnepek közeledtével ez kiváltképp jellemzõ. Az év végére olyan sok tennivaló gyûlhet össze, hogy az embernek sokszor épp a legkézenfekvõbb dolgok nem jutnak eszébe, vagy ha mégis, elõfordulhat, hogy nem tudja, hová forduljon... legyen szó céges vagy családi-baráti rendezvényekrõl.

Eszközkölcsönzés - akár a kényelmes fotelbõl

Eszközkölcsönzés - akár a kényelmes fotelbõl

Aktuális kínálatunk már otthonról is elérhetõ! Nem is kérdés, hogy mennyivel könnyebb az interneten tájékozódni egy-egy keresett termékkel kapcsolatban. Ez cégünknél a szokásosnál is egyszerûbb, hiszen a már így is széles választékot tartalmazó weboldalunkat nap mint nap frissítjük, újdonságokkal bõvítjük.

Kipróbálható választék új bemutatótermünkben

Kipróbálható választék új bemutatótermünkben

Az új bemutatóterem tavasz óta várja azokat, akik nem bíznak semmit sem a véletlenre. E fejlesztéssel kettõs a célunk: egyrészt az, hogy Önökkel együtt kellemes környezetben tervezhessük meg a fogadásokat, másrészt pedig, hogy partnereinknek lehetõségük nyíljon eszközeink, teríték-összeállításaink, egyéb kiegészítõink helyszíni megtekintésére és kipróbálására.

Megújult a SETUP - a partiháttér

Megújult a SETUP - a partiháttér

2010-ben továbbléptünk. Szolgáltatásaink, filozófiánk és megjelenésünk is követte a piac igényeit. Célunk, hogy ügyfeleink kiszolgálásban teljes körû, minõségi szolgáltatásokat biztosítsunk és megõrizzük, sõt erõsítsük áraink versenyképességét. Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Setup Event Kft.

1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

Telefon: +36 1 240 4277


Látogatóink az alábbi kifejezésekre kerestek a leggyakrabban: Rendezvénybérlés, Eszközbérlés, eszközkölcsönzés, party, rendezvényeszköz, eszközkölcsönzés, eszközbérlés, parti, bútor bérlés, asztal bérlés, textil bérlés, szék bérlés, szék kölcsönzés, textil bérlés, textil kölcsönzés, bútor kölcsönzés, porcelán, tányér kölcsönzés


minden jog fenntartva © Setup Event Kft.