Az oldal tetejére

Belépés regisztráció jelszóemlékeztetõ

SETUP - A partiháttér

Háttérben a megoldás

Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnék kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket. Tovább »

Háttérben a csapat

Háttérben a csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani. Tovább »

Háttérben a design

Háttérben a design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.
Tovább »

Schmuck ékszer
Kezdőlap » Privát party

Privát party

A SETUP a piaci igényekhez igazodva fejleszti tevékenységét és szolgáltatási körét. Ennek következő állomásához érkezve készítettük el a www.rentaparty.hu weboldalt, ahol egyedülálló szolgáltatásunkkal kiemelten foglalkozunk. De mi is az a Rent a Party?

 

Ha az ételen és italon kívül minden másra szüksége van, mi garantáltan előkészítünk mindent ahhoz, hogy Önnek csak a vendégekre legyen gondja!

Nem csak a szükséges eszközöket adjuk bérbe, szállítjuk ki a kért helyszínre, hanem gondoskodunk a rendezvény teljes lebonyolításáról, beleértve természetesen a megfelelő személyzet biztosítását, tapasztalt bankett vezető irányítása alatt. Kérésre tanácsokkal is szolgálhatunk Ügyfeleinknek a kezdetektől a sikeres befejezésig, legyen szó a megfelelő étkészlet kiválasztásáról, vagy az alkalomnak megfelelő dekorációról. Szállítunk, megterítünk, elrendezünk mindent úgy, ahogy Ügyfelünk azt megálmodta! A munka neheze tehát ránk vár, a Megrendelőnknek csak a vendégekkel kell törődnie!

Rent a Party szolgáltatást bármilyen típusú, céges és magánrendezvényekhez egyaránt ajánljuk: ott, ahol a szervező maga kíván gondoskodni az ételről és italról, legyen szó ügyfelei kényeztetéséről vagy kedvese születésnapjának megünnepléséről!

Számíthat ránk:

    * éttermek, szállodák házon kívüli eseményeinek,
    * saját személyzettel nem rendelkező catering-es cégek rendezvényeinek,
    * családi napok, csapatépítő tréningek,
    * székházavatók, megnyitóünnepségek,
    * sajtótájékoztatók, fogadások, partnertalálkozók és
    * esküvők lebonyolításában, vagy
    * ha a saját kertjében Ön akar lenni a mesterszakács, és a szeretteivel kívánja megosztani a kellemes perceket, de a bensőséges hangulat mellett fontos a profi kiszolgálás,
    * vagy ha éppen eljegyzésre készül és meg akarja adni a módját…


…felejtse el a felesleges, fejvesztett kutakodást a megfelelő felszerelés után! Nálunk egy helyen megtalál mindent!
 
Rent a Party – minden egy biztos kézben!
 
Tájékozódjon honlapunkon: www.rentaparty.hu, vagy személyesen bemutatótermünkben!
Keressen meg minket és rájön, hogy ilyen könnyű dolga sohasem volt még!

Setup Event Kft.

1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

Telefon: +36 1 240 4277


Látogatóink az alábbi kifejezésekre kerestek a leggyakrabban: Rendezvénybérlés, Eszközbérlés, eszközkölcsönzés, családi nap, csapatépítõ tréning, fogadás, esküvõ, kerti party


minden jog fenntartva © Setup Event Kft.