Az oldal tetejére

Belépés regisztráció jelszóemlékeztetõ

SETUP - A partiháttér

Háttérben a megoldás

Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnék kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket. Tovább »

Háttérben a csapat

Háttérben a csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani. Tovább »

Háttérben a design

Háttérben a design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.
Tovább »

Schmuck ékszer
Kezdőlap » Szolgáltatás

Szolgáltatás

Szállodák részére

Abban az esetben, ha a szálloda eszköz kapacitását meghaladó méretű rendezvényt szeretne bonyolítani, széles választékunkból pótolhatja a hiányzó eszközöket.
Ha nem rendelkezik bankettessel felszolgáló gárdával, ebben is segítségére lehetünk.

Étteremek részére

Nem kell egy rendezvény miatt további eszközökbe beruházni a SETUP eszközparkjának bérlésével megtkarít, hiszen a raktározás gondját is levesszük a válláról.

Party service

A SETUP minőségi eszközparkjával minden típusú rendezvényt ki tudunk szolgálni.
"Rent a party" szolgáltatásunk bankettest, felszolgálót és további kiegészítő szolgáltatást kínál Önnek.

Céges rendezvényt szervezőknek

Komplett rendezvényt bonyolít, rendezvényszervező cég bevonása nélkül? Ebben az esetben a "Rent a party" mindent biztosít, ami egy rendezvény lebonyolításához szükséges, Önnek csak a vendéglátásról kell gondoskodnia. Ha csak néhány eszköz hiányzik a rendezvényéhez, nálunk megtalálja.

Esküvőt szervezőknek

A SETUP szolgáltatásainak köszönhetően, minden energiájukat a szervezésre készülődésre fordíthatják, a vendéglátáshoz kapcsolódó hátteret mi adjuk Önnek.
Ha megtalálták a helyszínt, tudják milyen ételt szeretnének, a továbbiakról a SETUP gondoskodik. Ha csak néhány eszközt szeretnének még megszerezni a nagy esményhez a SETUP raktárban biztosan megtalálják.

Privát parti házigazda

Grill partit szervez ahol Ön a mesterszakács, vagy elegáns házassági évfordulót szervez házában? A SETUP gondoskodik arról, hogy a háttérmunka ne Önre háruljon, csak az ételekkel és vendégeivel kelljen foglalkoznia. Gáz zsámoly, króm chafing, zsolnay porcelán étkészlet, decantáló karaf, boros ballon, koktélos pohár, jeges vödör, és még sok-sok olyan eszköz várja önt raktárunkban ami egy privát parti elengedhetetlen kelléke.

Setup Event Kft.

1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

Telefon: +36 1 240 4277


Látogatóink az alábbi kifejezésekre kerestek a leggyakrabban: Rendezvénybérlés, Eszközbérlés, eszközkölcsönzés, eszköz


minden jog fenntartva © Setup Event Kft.