social

Tippek a szuper otthoni kerti partiért


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


10 tipp a fantasztikus kerti partikhoz!

Kerti parti otthon

Nyáron többször gyűlünk össze a családdal, és a barátokkal egy kellemes kerti partyra. Ehhez jó, ha minden kelléket előre beszerzünk, illetve gondolunk mindenre, ezzel is megkönnyítve a saját dolgunkat. Egy jó partyhoz persze fontos a hangulat, és a társaság, de apróságokkal még jobbá varázsolhatjuk a bulit. Ha nagyobb társaságot hívunk össze gondolnunk kell mindenki igényeire, és kényelmére. 


1.    Sátor 


Az egyik fontos tényező, hogy gondoljunk arra, ha esetleg az idő mégsem kedvezne a kitűzött napnak, akkor is legyen B tervünk. Erre tökéletes megoldás a sátor felállítása, amellyel esővédetté tehetjük a partynk. Így garantált, hogy ha bármilyen időjárás kerekedik, akkor is lesz lehetősége a vendégeknek megmenekülniük az eső elől. 

 

2.    Tábortűz vagy grillező 


Ez igen fontos eleme a kerti partynknak, hiszen a lényege pont a család, vagy a barátok összehozása, és közös sütögetése. Egy jó grillsütő megkönnyíti a mi dolgunkat is, hiszen a vendégek számára gyorsabban el tudjuk készíteni az ételeket. 

 

3.    Műanyag tálak, poharak 


Ez a pont főleg a vendéglátók szempontjából lényeges, mivel ki szeret órákat a mosogató fölött állni?! Így sokkal egyszerűbb számunkra, ha a vendégek felírják a nevüket egy pohárra, amit az egész party alatt biztosan meg fognak találni, és még csak egy pohár sem fog összetörni, mialatt nekünk a takarítás során csak ki kell dobnunk ezeket a kellékeket. 

 

4.    Dekoráció 


Amennyiben valamelyik rokonunknak, barátunknak szervezünk esetleg szülinapi vagy valamilyen bulit, akkor érdemes feldobni egy kis dekorációval a helyszínt. Egy kis lufi ide, egy kis lampion oda, esetleg valamilyen kültéri lámpa, vagy virág nagyon sokat dobhat a hangulaton.

 

5.    Saját koktél 


A vendégeket jó, ha várjuk valamilyen welcome drinkkel, amihez akár saját kreálmányt is kitalálhatunk. Készítsünk elő kancsókba színes gyümölcsökkel és jéggel teli italokat, amelyeket csak nemes egyszerűséggel érkezéskor a vendégek poharába kell öntenünk. Így máris megalapozhatjuk az érkezők jó hangulatát. 

 

6.    Vendégváró étel 


Amíg elkészülnek a sült húsok, vagy a bográcsban a pörkölt az érkezők biztosan megéheznek. Érdemes addig kikészítenünk az asztalokra valamilyen harapnivalót. Lehet ez házilag sütött pogácsa, esetleg hidegtál, vagy vendégváró sütemény is. 

 

7.    Megfelelő fény 


Ezek a nyári kerti partyk általában estig elhúzódnak, így a kertben jó, ha megfelelő fényt is biztosítunk a vendégeknek. Egy kellemes hangulatvilágítással nagyon jól feldobhatjuk a kertet, és a vendégeket is. Azért figyeljünk arra, hogy kellő fényt is nyújtsanak ezek a lámpák, hogy mindenki lássa éppen merre halad az udvaron. 

 

8.    Hűtsük le magunkat 


Nyáron számoljunk a hőséggel, hiszen még este is izzasztóan nagy lehet. Ilyenkor készülhetünk egy apró medencével, esetleg valamilyen fürdésre alkalmas kerti slaggal, amivel vendégek bátran lefröcskölhetik magukat. Ez nem csak hűsítő, de nagyon jó móka is lesz az egész vendégségnek. 

 

9.    Készüljünk játékkal 


Ha a vendégkörben érkeznek gyerekek, rájuk is gondoljunk. Számukra kitalálhatunk, vagy készülhetünk egy-két játékkal is. Akár egy labdával, néhány olyan játékkal, amelyek korosztályuknak megfelel. Emellett, hogy ne csak a gyerekek unatkozzanak, a felnőttek számára is készülhetünk kártyajátékkal, esetleg mókás Activityvel. 

 

10.    Szóljunk a szomszédoknak 


A legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, és a partynk gondmentesen mehessen le. Ehhez érdemes szólunk a szomszédoknak is, hogy készüljenek az esetleges hangosabb zajra. Így elkerülhetőek az esetleges kellemetlenségek számunkra, és a szomszédok számára is. 

 

Ki ne szeretne egy jó sütögetős, bográcsozós kerti partit megrendezni? Nyáron könnyen meg is tehetjük, ilyenkor a legalkalmasabb rá az idő. Azonban, ha szeretnénk hogy igazán jól sikerüljön az összejövetel, fogadjunk meg a következő tippeket!

címkék:
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Eszközök rendezvényhez

Eszközök rendezvényhez

Rád bízták egy esemény megszervezését, de tanácstalan és ötletlettelen vagy? Ne aggódj, mi segítünk! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző rendezvények megszervezésében. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, céges rendezvényről, vagy csak egy nagyobb partyról, a Setup Event Kft. készségesen áll az Ön rendelkezésére. Cégünktől nem csupán a rendezvényhez szükséges eszközöket szerezheti be, de a megszervezéssel kapcsolatban is segítséget nyújthatunk! 

Eszközbérlés rendezvényhez

Eszközbérlés rendezvényhez

Ha egy nagyobb esemény megszervezése előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy mikre is lenne szükséged, akkor jó helyen kutatgatsz! A Setup Event Kft. remek választás lehet rendezvények megszervezéséhez, és a szükséges eszközök bérléséhez! 

Rendezvény kellékbérlés

Rendezvény kellékbérlés

Egy rendezvény sikere rengeteg apró dolgon múlik. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hatalmas dekorokban rejlik a rendezvény sikeressége. Legalább annyira hozzájárul egy jól kiválasztott abrosz, szalvéta, de még a rendezvényen használt bútor stílusa és jellege sem mindegy, hogy milyen.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2017

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok