social

Cikkek, hírek érdekességek a Set-up oldalán - minden amit a rendezvényszervezésről tudni érdemes


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Cikkek - SETUP


Eszközök rendezvényhez

Eszközök rendezvényhez

Rád bízták egy esemény megszervezését, de tanácstalan és ötletlettelen vagy? Ne aggódj, mi segítünk! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző rendezvények megszervezésében. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, céges rendezvényről, vagy csak egy nagyobb partyról, a Setup Event Kft. készségesen áll az Ön rendelkezésére. Cégünktől nem csupán a rendezvényhez szükséges eszközöket...

Eszközbérlés rendezvényhez

Eszközbérlés rendezvényhez

Ha egy nagyobb esemény megszervezése előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy mikre is lenne szükséged, akkor jó helyen kutatgatsz! A Setup Event Kft. remek választás lehet rendezvények megszervezéséhez, és a szükséges eszközök bérléséhez! 

Rendezvény kellékbérlés

Rendezvény kellékbérlés

Egy rendezvény sikere rengeteg apró dolgon múlik. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hatalmas dekorokban rejlik a rendezvény sikeressége. Legalább annyira hozzájárul egy jól kiválasztott abrosz, szalvéta, de még a rendezvényen használt bútor stílusa és jellege sem mindegy, hogy milyen.

Eszközkölcsönzés szabadtéri eseményekhez

Eszközkölcsönzés kültéri rendezvényre és esküvőre

Egy rendezvény sikeressége sok dolgon múlik és egészen az első lépésektől kezdve oda kell figyelni a legapróbb részletekre is. Ha nagyszabású rendezvényre készülünk, sokszor előfordul, hogy nincs meg hozzá a szükséges erőforrásunk a kellékek terén, így szükség van eszközkölcsönzésre, és ilyenkor célszerű a legjobbtól segítséget kérni.

Tippek az őszi esküvőhöz!

8 tipp, hogy tökéletes legyen az esküvőd ősszel is!

Az esküvői szezon májustól, augusztus végéig tart általában, azonban ősszel is tarthatunk szuper esküvőt. Szeptemberben, és októberben is még tökéletes lehet az időjárás akár egy kinti esküvőre. Persze fontos átgondolnunk minden apróságot, hogy valóban tökéletes legyen minden a Nagy Napon. Összeszedtünk pár tippet, hogy minden a legnagyobb rendben menjen. 

Kerti parti otthon

10 tipp a fantasztikus kerti partikhoz!

Nyáron többször gyűlünk össze a családdal, és a barátokkal egy kellemes kerti partyra. Ehhez jó, ha minden kelléket előre beszerzünk, illetve gondolunk mindenre, ezzel is megkönnyítve a saját dolgunkat. Egy jó partyhoz persze fontos a hangulat, és a társaság, de apróságokkal még jobbá varázsolhatjuk a bulit. Ha nagyobb társaságot hívunk össze gondolnunk kell mindenki igényeire, és kényelmére. 

Tippek születésnapi bulihoz

Tippek meglepetés születésnapi partihoz!

Szülinapot akár nyáron, akár télen szervezünk, mindig alaposan át kell gondolni hány emberre tervezünk, és pontosan milyen jellegű szülinapi rendezvényt szeretnénk. A szülinapos meglepésére a legjobb módszer, ha minden közeli hozzátartozóját, és barátját meghívjuk az eseményre, emellett pedig figyelünk arra, ő mit szeret. 

A tökéletes esküvő titkai

Tippek a tökéletes esküvőhöz!

Egy esküvő megszervezése nem kis feladat. Rengeteg részletre kell figyelni, ráadásul hosszú hónapokon át tartó szervezkedést igényel, ami igen megpróbáltató tud lenni mindkét fél számára. Igaz, általában a menyasszony az, aki az esküvőt részletekbe menően megtervezi. A vőlegény leginkább az anyagi részeknél, a menü kiválasztásánál és a vendéglista összeállításában segít. 

fényfüzér

Időtálló fényfüzér dekoráció

Akár egy hangulatos kerti partit tervezünk a barátokkal, vagy épp a nagy nap előtt állunk, egy fényfüzér dekoráció ugyanolyan hangulatteremtő kiegészítői lehetnek egy exkluzív étterem megnyitójának is, mint cégünk egy sorsfordító eseményére szervezett összejövetelének.

Színes spandex huzat, céges rendezvényre

Színesben látjuk a világot, a színes spandex huzatokkal

Minden céges rendezvény egyik legfontosabb szempontja, hogy a rendezvény részleteiben felismerhetőek legyenek a cég jellemzői, mint a színvilág, a profil vagy a legfontosabb termékei, téve mindezt stílusosan, az alkalomhoz illően. Erre lehetnek jók a színes spandex huzatok.

Őszies stílusú rendezvények

Az évnek ismét azon szakához érkeztünk, amikor a nap sugarai bár lesütnek ránk, de már nem melengetnek, és a pár héttel ezelőtt még óhajtott hűvös szellő most fagyos karmaival mar a kabátunkba. A didergősbe forduló időjárás ellenére élvezzük a pompás őszi színkavalkádot, mellyel álomra hajtja fejét a világ, és merítsünk ihletet a természet által kínált lehetőségekből. Így fest egy őszi stílusú rendezvény!    

céges rendezvény

Év végi hangulatok, céges rendezvényre

A hideg idő beköszöntével a szorgosan pöfékelő kémények a tél közeledtének illatával árasztják el az utcákat, a boltokba betérve is már karácsonyi portékától rogyadozó polcok várják a vevőket. A családi ünnep mellett a felkészülést az év végi céges rendezvényekre is érdemes most elkezdeni, hiszen a decemberi hónap három jeles ünnepet is magáénak tudhat: a Mikulást, a karácsonyt és a szilvesztert. 

Rendezvénysátor

Rendezvénysátrak minden alkalomra

Vannak alkalmak, amikor a fejünkben megálmodott rendezvénynek a kiszemelt helyszín nem tud a tervezett létszámnak megfelelő méretű fedett teret biztosítani, azonban ha nem szeretnénk tágítani a helyszín mellől, és az időjárás szeszélyességére sem szeretnénk bízni rendezvényünk sikerét, rendezvénysátort választunk.

kerti parti

Elérkezett a rég várt kerti partik ideje

Beköszöntött a jó idő, a hőmérőben a higany napról-napra magasabbra szökik, úgyhogy itt az ideje egy régen várt kerti partinak a barátokkal és a családdal. Hogy Önnek csak az önfeledt szórakozás maradjon, kérje ajánlatunkat a szükséges eszközökre, és dőljön hátra. 

LED világítás

Hangulatkeltés LED-világítással

A karácsonyi vagy év végi rendezvény a cég dolgozóinak egész éves munkájának a megköszönése, valamint az elmúlt több száz munkanap fáradozásainak és feszültségeinek a levezetése. Ennek tükrében nem csoda, ha a szervezők évről évre arra törekszenek, hogy felejthetetlen és egyre élvezetesebb összejövetelt szervezzenek, azonban a kreatív elme szárnyalásának gyakran a költségvetés szab határt.

Salvinelli Mezzo és Churchill Bamboo

Eszköztárunk megállíthatatlanul bővül: Salvinelli Mezzo és Churchill Bamboo a terítéken

A Salvinelli evőeszközcsaládba gömbölyded ívekkel megáldott tagja mellé letisztult formáival megérkeztek Salvinelli Mezzo evőeszközeink is. Alföldi és Tognana Plaza porcelánjainkhoz ajánljuk őket.  

Ötletek konferenciákhoz

Ötletek konferenciákhoz

A konferenciák és továbbképzések elengedhetetlenek ahhoz, hogy szakterületünkön naprakészek maradhassunk, és megismerjük a legmodernebb technikákat és tendenciákat. 

rendezvényszervezés

A szögletes és a pöttyös

Bútoraink legújabb darabjai a fehér felületű, 1*0,6 méteres méretekkel rendelkező táblaasztalunk, illetve fehér Dotts székünk.

Vintage esküvő

Vintage esküvő natúr amerikai székkel

A mai modern világban, ahol az élet a technika és a gépek körül forog, egyre nagyobb jelentőséget kapnak a kütyüktől mentes, természetközeli pillanatok.


Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2017

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok