social

Eszközbérlés esküvőre


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Eszközbérlés esküvőre

Eszközbérlés esküvőre

A nők egész kislány koruktól fogva az esküvőjüket tervezik. Mikor végre valóban eljön a nagy nap, lelki szemeik előtt tökéletesen látják a bútorokat, a színeket. Hatalmas választékunknak köszönhetően mi visszaadjuk Önnek azt a keresett hangulatot, melyet olyan régen tervez. Állítsa össze online a kívánt eszközöket, vagy tekintse meg személyesen választékunk.  


 

Az eszközbérlés esküvőre nem könnyű feladat. Mi segítünk!

A SETUP szolgáltatásainak köszönhetően, minden energiájukat a készülődésre fordíthatják, a vendéglátáshoz kapcsolódó hátteret mi adjuk Önnek.
Ha megtalálták a helyszínt, tudják, hogy milyen ételt szeretnének, a továbbiakról a SETUP gondoskodik. Ha csak néhány eszközt szeretnének még megszerezni a nagy eseményhez, a SETUP raktárában biztosan megtalálják.

 

Eszköz bérlés esküvőre – Étkészlet

Rendezvényekre, összejövetelekre, esküvőkre nagyobb létszám esetén szükség lehet több evőeszközre, étkészletre és kiegészítőkre. Értelmetlen lenne ilyen esetben megvenni ezeket nagy mennyiségben, előnyösebb lehet a bérlés. A szívükhöz közel áll egy helyszín, de egyáltalán nincs vagy nem áll rendelkezésre megfelelő pohár, edény, evőeszköz és étkészlet? Tanácsra lenne szüksége, a mennyiségüket illetően? A SETUP mindenben rendelkezésükre áll. A hatalmas választék, és több éves szakmai tapasztalat a garancia a minőségre.

 

Eszköz bérlés esküvőre – Bútor bérlés

Amennyiben esküvője bútor igényeit nem vásárlással, hanem bútorbérléssel oldja meg, a költséghatékony megoldást választja. Ezen az oldalon bútorbérléssel kapcsolatban, tájékozódhat. A bútorbérlés keretein belül a következők kölcsönözhetők: székek, asztalok, sátrak, garnitúrák, kiegészítők. Cégünk nagyobb rendezvények bútorkölcsönzésére is felkészült, mint ahogy az refernecia fotóinkon is látható.

Rendezvénysátrainkat széleskörű felhasználásra javasoljuk. Bérelhető sátraink védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai az eső a szél valamint a tűző nap ellen is. A kölcsönözhető sátrak méretei az esemény nagyságához és a résztvevők számához igazíthatók

 

Ha eszközbérlés esküvőre, akkor a Set-up a tökéletes választás!

Tekintse meg a Képgalériát, vagy írja le nekünk elképzeléseit, és mi megvalósítjuk azokat. Hatalmas választékunkkal bármilyen ötletet kiszolgálunk.

Személyre szabott ajánlatainkért, tanácsainkért kattintson az alábbi linkre:

Ajánlatkérés

címkék:
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

tavaszi konferencia

Tavaszi konferencia 2020

Kezdje el idejében céges konferenciája szervezését! Mennyi szék és könyöklő szükséges? Milyen elrendezéssel? Milyen színvilággal? Vegye fel felünk a kapcsolatot még ma, minden kérdésében segítünk!

konferencia

Konferencia

Ha önre bízták a céges konferencia megszervezését, keressen fel minket bátran! A közös helyszínbejárás során több, mint 10 éves szakmai tapasztalatunkkal segítünk kialakítani a konferencia helyiségeit!

karácsony

Kevesebb, mint 90 nap Karácsonyig?

Jól olvassa. Önnek már megvan minden eszköze a Karácsonyi céges partyra? Nézzen körül honlapukon, eszközparkunkban mindent megtalál, hogy tökéletesre sikerüljön Karácsonyi partija.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2020

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok