social

Eszközbérlés esküvőre


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
BÉRELHETŐ ESZKÖZÖK
Kezdőlap Bérelhető Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Eszközbérlés esküvőre

Eszközbérlés esküvőre

A nők egész kislány koruktól fogva az esküvőjüket tervezik. Mikor végre valóban eljön a nagy nap, lelki szemeik előtt tökéletesen látják a bútorokat, a színeket. Hatalmas választékunknak köszönhetően mi visszaadjuk Önnek azt a keresett hangulatot, melyet olyan régen tervez. Állítsa össze online a kívánt eszközöket, vagy tekintse meg személyesen választékunk.  


 

Az eszközbérlés esküvőre nem könnyű feladat. Mi segítünk!

A SETUP szolgáltatásainak köszönhetően, minden energiájukat a készülődésre fordíthatják, a vendéglátáshoz kapcsolódó hátteret mi adjuk Önnek.
Ha megtalálták a helyszínt, tudják, hogy milyen ételt szeretnének, a továbbiakról a SETUP gondoskodik. Ha csak néhány eszközt szeretnének még megszerezni a nagy eseményhez, a SETUP raktárában biztosan megtalálják.

 

Eszköz bérlés esküvőre – Étkészlet

Rendezvényekre, összejövetelekre, esküvőkre nagyobb létszám esetén szükség lehet több evőeszközre, étkészletre és kiegészítőkre. Értelmetlen lenne ilyen esetben megvenni ezeket nagy mennyiségben, előnyösebb lehet a bérlés. A szívükhöz közel áll egy helyszín, de egyáltalán nincs vagy nem áll rendelkezésre megfelelő pohár, edény, evőeszköz és étkészlet? Tanácsra lenne szüksége, a mennyiségüket illetően? A SETUP mindenben rendelkezésükre áll. A hatalmas választék, és több éves szakmai tapasztalat a garancia a minőségre.

 

Eszköz bérlés esküvőre – Bútor bérlés

Amennyiben esküvője bútor igényeit nem vásárlással, hanem bútorbérléssel oldja meg, a költséghatékony megoldást választja. Ezen az oldalon bútorbérléssel kapcsolatban, tájékozódhat. A bútorbérlés keretein belül a következők kölcsönözhetők: székek, asztalok, sátrak, garnitúrák, kiegészítők. Cégünk nagyobb rendezvények bútorkölcsönzésére is felkészült, mint ahogy az refernecia fotóinkon is látható.

Rendezvénysátrainkat széleskörű felhasználásra javasoljuk. Bérelhető sátraink védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai az eső a szél valamint a tűző nap ellen is. A kölcsönözhető sátrak méretei az esemény nagyságához és a résztvevők számához igazíthatók

 

Ha eszközbérlés esküvőre, akkor a Set-up a tökéletes választás!

Tekintse meg a Képgalériát, vagy írja le nekünk elképzeléseit, és mi megvalósítjuk azokat. Hatalmas választékunkkal bármilyen ötletet kiszolgálunk.

Személyre szabott ajánlatainkért, tanácsainkért kattintson az alábbi linkre:

Ajánlatkérés

címkék:
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Vintage esküvő

Vintage esküvő natúr amerikai székkel

A mai modern világban, ahol az élet a technika és a gépek körül forog, egyre nagyobb jelentőséget kapnak a kütyüktől mentes, természetközeli pillanatok.

Visszatérnek a boldogító igenek!

Valóban csak egy kicsit kell várni a boldogító igenre! Sokan sokadszor halasztották el esküvőjüket a kialakult helyzetben, ám az ígéretek szerint csak pár nap és ismét lehet hazánkban lagzikat tartani! Vagyis felkészülni már ér!

Itt a nyár, a kerti partyk, grillezések ideje.

A plasztik tányérok, poharak, evőeszközök a mindennapokban ugyan nagyban megkönnyítik az életünket, ám minden egyes alkalommal több zsák szemét gyűlik össze, amely jó esetben szelektív hulladékgyűjtőbe jut, rossz esetben pedig az óceánokban végzi.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2022