social

Eszközbérlés rendezvényekhez!


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Eszközbérlés rendezvényhez

Eszközbérlés rendezvényhez

Ha egy nagyobb esemény megszervezése előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy mikre is lenne szükséged, akkor jó helyen kutatgatsz! A Setup Event Kft. remek választás lehet rendezvények megszervezéséhez, és a szükséges eszközök bérléséhez! 


Eszközbérlés rendezvényhez bármilyen alkalomhoz!

 

Ha egy osztálytalálkozót, esküvőt, évfordulót vagy egyéb neves eseményt szeretnénk megszervezni sokan azt gondolják, hogy ez rengeteg pénzbe fog kerülni. Ez nem így van! Nem szükséges minden eszközt és kelléket megvásárolni, ami a rendezvényhez kell. Az eszközbérlés rendezvényhez sokkal pénztárcakímélőbb megoldás lehet. Ha azonban nem teljesen tiszta Ön előtt a kép, hogy milyen kellékekre is lenne szüksége, ne ijedjen meg, mi ebben is segítünk! 

 

Eszközbérlés rendezvényhez több mint 10 év tapasztalattal! 

 

Ha tőlünk bérli az eszközöket a rendezvényhez, mi több mint 10 éves tapasztalattal állunk az Ön szolgálatára. Az évek során számos esemény megszervezésében segítettünk, és oldottuk meg sikeresen a felmerülő problémákat. Így biztosítani tudjuk, hogy az Ön eseményének megszervezésében is zökkenő mentesen segíteni tudunk! 

 

Miért éri meg az eszközbérlés rendezvényhez?

 

Az eszközbérlés rendezvényhez sokkal kevesebbe kerül, mintha megvásárolnánk azokat. Példának vegyünk egy esküvőt. Az esküvő megszervezése nem csak iszonyat időigényes, de rendkívül drága is. Ezen a napon azt szeretné az ifjú pár, ha minden tökéletes lenne. Azonban az anyagiak is számítanak, így az eszközök bérlésével megspórolt pénzt akár költhetjük a menük ízletesebbé és változatosabbá tételére, vagy félre rakhatjuk a nászutunkra is. 

 

Eszközbérlés rendezvényhez szinte bármilyen elképzeléshez! 

 

Ha egy igazán különleges ötlete támadt, ne habozzon felvázolni nekünk! Nálunk szinte semmi sem lehetetlen. LED világítós bútorok, esemény színéhez igazított huzatok, és még sok más lehetőség, amelyeket az ügyfél kedve szerint személyre szabhat. Az eszközbérlés rendezvényhez még sosem volt ennyire egyszerű! 


Eszközbérlés rendezvényhez és még sok más! 

 

Az eszközök bérlésén kívül segítséget is kérhet csapatunktól az esemény megszervezésében. Kollegáink szívesen adnak ötleteket, és segítenek azok kivitelezésében. A több éves tapasztalatnak köszönhetően fantasztikus rendezvények megszervezésében segíthetünk Önnek! Így, ha nincs ötlete, kérdezzen bátran tőlünk!  

 

Kérje ajánlatunkat még ma! 

címkék: esküvő, születésnap
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Eszközök rendezvényhez

Eszközök rendezvényhez

Rád bízták egy esemény megszervezését, de tanácstalan és ötletlettelen vagy? Ne aggódj, mi segítünk! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző rendezvények megszervezésében. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, céges rendezvényről, vagy csak egy nagyobb partyról, a Setup Event Kft. készségesen áll az Ön rendelkezésére. Cégünktől nem csupán a rendezvényhez szükséges eszközöket szerezheti be, de a megszervezéssel kapcsolatban is segítséget nyújthatunk! 

Eszközbérlés rendezvényhez

Eszközbérlés rendezvényhez

Ha egy nagyobb esemény megszervezése előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy mikre is lenne szükséged, akkor jó helyen kutatgatsz! A Setup Event Kft. remek választás lehet rendezvények megszervezéséhez, és a szükséges eszközök bérléséhez! 

Rendezvény kellékbérlés

Rendezvény kellékbérlés

Egy rendezvény sikere rengeteg apró dolgon múlik. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hatalmas dekorokban rejlik a rendezvény sikeressége. Legalább annyira hozzájárul egy jól kiválasztott abrosz, szalvéta, de még a rendezvényen használt bútor stílusa és jellege sem mindegy, hogy milyen.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2017

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok