social

Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
BÉRELHETŐ ESZKÖZÖK
Kezdőlap Bérelhető Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre

Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre

Magyarországon a napsütéses órák száma május és augusztus között a legmagasabb – 250 és 300 óra/hónap. Ez azt jelenti, hogy ebben az időszakban, naponta átlagosan 7-9 órán keresztül süt a nap. Ha ekkorra időzítjük az esküvőnket, akkor valószínűleg napos időben mondhatjuk ki a boldogító igent. Ha pedig megvan erre minden esélyünk, akkor miért ne szervezzük szabadtérre a Nagy Napot. Persze nem csak esküvőt rendezhetünk odakint, hiszen sok más rendezvény adaptálható a szabad ég alá. Amennyiben eszközbérlést tervez szabadtéri rendezvényre, kérjük töltse ki adatlapunkat ide kattintva és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.


 

Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre? - A Setup ebben is segít Önnek

 

Az eszközbérlés szabadtéri rendezvényre körültekintő tervezést igényel, hiszen teljesen más eszközökkel kell dolgoznunk, mint egy zárt rendezvényterem esetén. Persze ez azt is jelenti, hogy a zárt térben nem alkalmazható megoldások a szabadtéri rendezvényeken remekül működnek. Gondoljunk például a szabadtűzön készült ételekre vagy a hangulatos sátoros megoldásokra. Ha eszközbérlést tervez szabadtéri rendezvényre, kérje kollégáink tanácsát, akik szívesen segítenek az eszközök összeállításában, emellett további hasznos tanácsokkal szolgálnak, mely garantálja a szabadtéri rendezvény sikerét.

Ha ajánlatot szeretne kérni, akkor ide kattintva töltheti ki adatlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

 

Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre – kerti parti, szabadtéri esküvő vagy céges családi nap? Menjünk ki a szabadba!

 

Sajnos még azokban az évszakokban sem töltünk elég időt a szabadban, amikor az időjárás ezt megengedni. Az emberek idejük nagyrészét a munkahelyen, négy fal között töltik. Egy szabadtéri rendezvény talán ezért is sokkal vonzóbb, hangulatosabb megoldás. Legyen szó akár egy céges családi napról, csapatépítésről, esküvőről, vagy egy kerek évfordulóról, nyugodtan tervezzük a rendezvényt a szabadba. Ha az időjárás mégsem lesz kegyes hozzánk, akkor sem kell kétségbe esnünk. A szabadtéri rendezvények esetében rengeteg megoldás van egy esetleges záporra, hűvösebb időjárásra vagy éppen hőségre. Kérje hozzáértő munkatársaink segítségét, ha eszközbérlést tervez szabadtéri rendezvényre. Mi segítünk Önnek kellő körültekintéssel összeválogatni a szabadtéri rendezvényhez szükséges eszközöket, ezzel felkészülünk minden olyan időjárási viszontagságra, mely a rendezvény ideje alatt előfordulhat.

 

Kérje ajánlatunkat eszközbérlésre szabadtéri rendezvényekhez!

 

 

Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre – egy jó ötlettel tökéletes rendezvény, a szabadban is!

 

Ha nincs ötlete, tekintse meg a Képgalériánkat, hogy egy kis ihletet merítsen, vagy ha már kialakult elképzelése van a rendezvénnyel kapcsolatban, akkor írja meg nekünk és mi megvalósítjuk azokat.  

Személyre szabott ajánlatainkért, tanácsainkért kattintson!

 

Ajánlatkérés

címkék:
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Vintage esküvő

Vintage esküvő natúr amerikai székkel

A mai modern világban, ahol az élet a technika és a gépek körül forog, egyre nagyobb jelentőséget kapnak a kütyüktől mentes, természetközeli pillanatok.

Visszatérnek a boldogító igenek!

Valóban csak egy kicsit kell várni a boldogító igenre! Sokan sokadszor halasztották el esküvőjüket a kialakult helyzetben, ám az ígéretek szerint csak pár nap és ismét lehet hazánkban lagzikat tartani! Vagyis felkészülni már ér!

Itt a nyár, a kerti partyk, grillezések ideje.

A plasztik tányérok, poharak, evőeszközök a mindennapokban ugyan nagyban megkönnyítik az életünket, ám minden egyes alkalommal több zsák szemét gyűlik össze, amely jó esetben szelektív hulladékgyűjtőbe jut, rossz esetben pedig az óceánokban végzi.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2022