social

Eszközkölcsönzés szabadtéri rendezvényekhez


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Eszközkölcsönzés kültéri rendezvényre és esküvőre

Eszközkölcsönzés szabadtéri eseményekhez

Egy rendezvény sikeressége sok dolgon múlik és egészen az első lépésektől kezdve oda kell figyelni a legapróbb részletekre is. Ha nagyszabású rendezvényre készülünk, sokszor előfordul, hogy nincs meg hozzá a szükséges erőforrásunk a kellékek terén, így szükség van eszközkölcsönzésre, és ilyenkor célszerű a legjobbtól segítséget kérni.


Eszközkölcsönzés nagy létszámú rendezvényhez


A Setup Event több éves tapasztalata nem csak a rendezvény megszervezésére tekintve lehet segítségére, de eszközparkunk széles választékából is válogathat igény szerint. Legyen szó akár céges, akár magánjellegű rendezvényről a kiegészítő eszközök, mint az abrosz, az evőeszközök, de még a bútorok is alap kellékeknek számítanak. Az eszközkölcsönzést elsősorban azoknak ajánljuk, akik egyedi esetekben, egyedi céllal tartanak rendezvényt, így nem rendelkeznek a hozzá szükséges dolgokkal, vagy egyszerűen nincs lehetőségük ezen eszközök hosszabb távú tárolására. Nálunk mindent megtalál, legyen szó akár dekorációs elemekről, akár étkészletről, teljes körben igyekszünk kielégíteni ügyfeleink igényeit és szükségleteit a rendezvénnyel kapcsolatban.

 

Amikor a több éves szakértelem párosul az eszközkölcsönzéssel


Cégünk szakmai tapasztalata nem csupán a kellékek biztosítására terjed ki, de tudásunknak köszönhetően már egészen a tervezés kezdetétől az Ön segítségére lehetünk. Legtöbbször az olyan szolgáltatók tudnak a legtöbbet hozzáadni egy rendezvényhez, akik évek óta foglalkoznak az adott területtel, így mi több éves tapasztalatunkkal igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni az eseményből. Ha ki kéri kollégáink véleményét már az ötletelésnél, a közösen megálmodott részletek valóban úgy jöhetnek majd létre, ahogyan elképzelte.

 

Lásson bele Ön is az eszközkölcsönzésbe!


A Setup Event eszközparkját 100%-osan az Ön rendelkezésére bocsájtjuk, ahol garantáltan mindent megtalál majd, amire csak szüksége lehet egy rendezvény során, legyen szó kül- vagy beltéri eseményről. Ezen felül garantáltan nem kap majd zsákbamacskát sem, ugyanis az ügyfeleink kényelméért létrehoztunk egy egyedi bemutatótermet, ahol Ön nem csak megtekintheti élőben az adott eszközöket, de a különböző összeállításokat is be tudjuk mutatni igény szerint.

 

Kérjen szakmai tanácsot, tippet vagy egyszerűen csak segítséget tőlünk, mi állunk rendelkezésre! Kérje személyre szabott árajánlatunkat! 
 

címkék: esküvő
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Eszközök rendezvényhez

Eszközök rendezvényhez

Rád bízták egy esemény megszervezését, de tanácstalan és ötletlettelen vagy? Ne aggódj, mi segítünk! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző rendezvények megszervezésében. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, céges rendezvényről, vagy csak egy nagyobb partyról, a Setup Event Kft. készségesen áll az Ön rendelkezésére. Cégünktől nem csupán a rendezvényhez szükséges eszközöket szerezheti be, de a megszervezéssel kapcsolatban is segítséget nyújthatunk! 

Eszközbérlés rendezvényhez

Eszközbérlés rendezvényhez

Ha egy nagyobb esemény megszervezése előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy mikre is lenne szükséged, akkor jó helyen kutatgatsz! A Setup Event Kft. remek választás lehet rendezvények megszervezéséhez, és a szükséges eszközök bérléséhez! 

Rendezvény kellékbérlés

Rendezvény kellékbérlés

Egy rendezvény sikere rengeteg apró dolgon múlik. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hatalmas dekorokban rejlik a rendezvény sikeressége. Legalább annyira hozzájárul egy jól kiválasztott abrosz, szalvéta, de még a rendezvényen használt bútor stílusa és jellege sem mindegy, hogy milyen.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2017

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok