social

Hogyan teheted különlegessé a kertipartid?


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
BÉRELHETŐ ESZKÖZÖK
Kezdőlap Bérelhető Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Hogyan teheted különlegessé a kertipartid?

Nyár van, és természetes, hogy mindenki igyekszik minél több időt a szabadban tölteni. Kertipartit tervezel, de nem tudod, hogyan dobhatnád fel? Válasz a Tovább után!


A válasz: természetesen a Setuppal!

A Setup egy kertiparti minden részletéhez hozzá tud járulni, ráadásul az elegánstól a trendiig tart a palettánk:

- asztalok és székek – hozzá illő, különböző színű huzattal;
- kültéri kanapék;
- könyöklők;
- világító bútorok;
- különleges világító eszözök;
- sátrak;
- textíliák;
- és nagyobb rendezvény esetén akár kerítés, kordon is!

  

Válogassatok további bérelhető eszközeink közül!

Vagy akár bízzátok ránk a teljes tervezést!

Setup a (kerti)partiháttér!

címkék: asztal, bankett szék, bográcsszett, bútorok, dekoráció, eszközbérlés, kanapé, kiegészítők, különleges bútorok, sátrak, Setup, világító bútor
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Vintage esküvő

Vintage esküvő natúr amerikai székkel

A mai modern világban, ahol az élet a technika és a gépek körül forog, egyre nagyobb jelentőséget kapnak a kütyüktől mentes, természetközeli pillanatok.

Visszatérnek a boldogító igenek!

Valóban csak egy kicsit kell várni a boldogító igenre! Sokan sokadszor halasztották el esküvőjüket a kialakult helyzetben, ám az ígéretek szerint csak pár nap és ismét lehet hazánkban lagzikat tartani! Vagyis felkészülni már ér!

Itt a nyár, a kerti partyk, grillezések ideje.

A plasztik tányérok, poharak, evőeszközök a mindennapokban ugyan nagyban megkönnyítik az életünket, ám minden egyes alkalommal több zsák szemét gyűlik össze, amely jó esetben szelektív hulladékgyűjtőbe jut, rossz esetben pedig az óceánokban végzi.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2022