social

Bérelhető eszközök rendezvényre, kölcsönözhető eszközök rendezvényre.


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Képgaléria

Képgaléria

Világító bútorok

Világító bútorok

A hangulatfények minden rendezvényt feldobnak. Tekintse meg referenciaképeinket a bérelhető világító bútorokról, nyűgözze le a vendégeit ezzel az újdonsággal!

Állófogadás

Állófogadás

Ami ma Magyarországon elérhető party-eszköz, azt mi biztosítani tudjuk partnereinknek. Tekintse meg könyöklőasztalainkat és egyéb állófogadáshoz szükséges berendezéseinket, referencia képeinken.

Bútor kínálat

Bútor kínálat

Koktélasztal, büféasztal, könyöklő, sörpad, szék, kanapé bérlése. Minden ami egy rendezvény szükséges berendezése lehet. Tekintse meg bútor kínálatunk.

Büféasztal variációk

Büféasztal variációk

Az állófogadások, koktélpartik elengedhetetlen kelléke a büféasztal, melyet minden vendég igénybe vesz, így minősége, elrendezése kiemelkedően fontos szempont.

Céges rendezvények

Céges rendezvények

Ha ki sem lát a feladatai közül, bízza ránk a szükséges eszközök összeállítását, szállítását. Segítünk a tökéletes céges rendezvény megszervezésében.

Esküvő

Esküvő

Kérje segítségünket, és mi megvalósítjuk álmai esküvőjét. Tanácsadás, eszközbérlés, szállítás egy helyen.

Karácsonyi rendezvények

Karácsonyi rendezvények

Szakértők vagyunk az ünnepi hangulat teremtésében. Amennyiben céges karácsonyi rendezvényt tervez, bátran kérje segítségünket.

Körasztalos ültetés

Körasztalos ültetés

A körasztalos ültetés tökéletes lehet díszvacsorákon, esküvőkön, céges rendezvényeken. Bízza ránk a dekorációt.

Lounge kanapék

Lounge kanapék

Helyezze kényelembe vendégeit kanapéinkon. Segítünk az összeállításban, elrendezésben, szállításban.

Szabadtéri rendezvények

Szabadtéri rendezvények

A nyári és őszi időszak elsősorban a szabadtéri rendezvények, családi napok és különböző fesztiválok jegyében zajlik. Több éves szakmai tapasztalatunkkal segítünk Önöknek a szervezésben.

Színes spandex huzatok

Színes spandex huzatok

Elegáns megoldások nemcsak fekete-fehérben születhetnek, egy merészebb döntéssel még hangsúlyosabbá tehetünk egyes elemeket maradandó emlékeket hagyva vendégeinkben.


Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Eszközök rendezvényhez

Eszközök rendezvényhez

Rád bízták egy esemény megszervezését, de tanácstalan és ötletlettelen vagy? Ne aggódj, mi segítünk! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző rendezvények megszervezésében. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, céges rendezvényről, vagy csak egy nagyobb partyról, a Setup Event Kft. készségesen áll az Ön rendelkezésére. Cégünktől nem csupán a rendezvényhez szükséges eszközöket szerezheti be, de a megszervezéssel kapcsolatban is segítséget nyújthatunk! 

Eszközbérlés rendezvényhez

Eszközbérlés rendezvényhez

Ha egy nagyobb esemény megszervezése előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy mikre is lenne szükséged, akkor jó helyen kutatgatsz! A Setup Event Kft. remek választás lehet rendezvények megszervezéséhez, és a szükséges eszközök bérléséhez! 

Rendezvény kellékbérlés

Rendezvény kellékbérlés

Egy rendezvény sikere rengeteg apró dolgon múlik. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hatalmas dekorokban rejlik a rendezvény sikeressége. Legalább annyira hozzájárul egy jól kiválasztott abrosz, szalvéta, de még a rendezvényen használt bútor stílusa és jellege sem mindegy, hogy milyen.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2017

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok