social

Kerti sütögetés


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
BÉRELHETŐ ESZKÖZÖK
Kezdőlap Bérelhető Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Kerti sütögetés

Kerti sütögetés

Itt az ideje elővenni a grillt! Bár otthon kell maradni, minden lehetőséget érdemes megragadni, hogy kiszakadjunk az aggasztó mindennapokból. Tegyük kicsit különlegesebbé a hétvégét, és izzítsuk be a grillt a kertben, a teraszon, a tetőn, az udvaron, vagy akár ha van rá lehetőség, az erkélyen! Jó időt jósolnak a következő napokra, süssetek hát a friss levegőn, és tegyétek egy kicsit füstösebbé a hétvégi menüt! Minden grilltípusnak megvan az előnye, az elektromos készülékek általában kisebbek és ezáltal könnyebbek, ám tény, hogy a jellemző füstösséget nélkülözni kell. A gázzal működő sütők között már vannak nagyobb kapacitásúak, ezek használata mellett a takarításuk is könnyű. A faszenes grill viszont a klasszikus élményt nyújtja, és a tüzelőanyag sem probléma, a faszén könnyen tárolható. Ám igaz, hogy a sütéshez kell némi tapasztalat, a hőmérséklet szabályozása nem olyan egyszerű, mint modernebb társaik esetében, ám az íz kárpótol mindenért! A faszenes grillezés esetében a kulcs a parázs előkészítése. Faszénnel akkor a leghatékonyabb a sütés, ha már nem lángol a parázs, hanem vörösen izzik. A már izzó parazsakat érdemes kicsit megmozgatni, megforgatni, hogy egyenletesen adják le a megfelelő hőt. Utóbbit a grill szellőzőnyílásaival is szabályozhatjuk. És ha esetleg valami hiányzik otthonról a családi grillezéshez, a Setup Eventre számíthattok, legyen akár szó a sütéshez szükséges kiegészítőkről, vagy a kerti étkezés kellékeiről.


 

 

címkék:
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Kellemes karácsonyt és boldog új évet!

A Setup nemcsak eszközökkel, hanem ötletekkel is segíthet, ezért összeállítottunk egy ünnepi terítést!

Varázsold elegánssá az ünnepi asztalt a Setup kristály poharaival

Új eszköz a Setup kínálatában: a Bormioli Incanto kristály pohárkészlettel tökéletes lehet az ünnepi terítés!

Készülj a karácsonyra a Setuppal!

Közeledik az év egyik legfontosabb ünnepe, már csak néhány hét van karácsonyig: tervezzétek meg az ünneplés részleteit a Setuppal!


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2022