social

További termékeink


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Termékajánló

Álló hamutartó Utolsó darab

Álló hamutartó

Álló hamutartó

Alufólia Utolsó darab

Alufólia

Alufólia

Asztalszám tartó Utolsó darab

Asztalszám tartó

Asztalszám tartó


Chaffing paszta Utolsó darab

Chaffing paszta

Chaffing paszta

Díszolló Utolsó darab

Díszolló

Díszolló

Dobos elosztó Utolsó darab

Dobos elosztó

Dobos elosztó

Felszolgáló kocsi Utolsó darab

Felszolgáló kocsi

Felszolgáló kocsi


Gombostű Utolsó darab

Gombostű

Gombostű

Hamutál üveg Utolsó darab

Hamutál üveg

Hamutál üveg

Hamutál, Afrodita Utolsó darab

Hamutál, Afrodita

Hamutál, Afrodita

Hosszabbító Utolsó darab

Hosszabbító

Hosszabbító


Jeges láda Utolsó darab

Jeges láda

Jeges láda

Kuka állvány Utolsó darab

Kuka állvány

Kuka állvány

Reflektor Utolsó darab

Reflektor

Reflektor
Setup rendezvény kellékek és segédanyagok. a települt vendéglátást segítõ eszközök és segédanyagok, minden egy helyen akár chaffing paszta fáklya, szalvéta, műanyag pohár vagy hûtõláda, hosszabbító, reflektor amire szüksége van.
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Eszközök rendezvényhez

Eszközök rendezvényhez

Rád bízták egy esemény megszervezését, de tanácstalan és ötletlettelen vagy? Ne aggódj, mi segítünk! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző rendezvények megszervezésében. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, céges rendezvényről, vagy csak egy nagyobb partyról, a Setup Event Kft. készségesen áll az Ön rendelkezésére. Cégünktől nem csupán a rendezvényhez szükséges eszközöket szerezheti be, de a megszervezéssel kapcsolatban is segítséget nyújthatunk! 

Eszközbérlés rendezvényhez

Eszközbérlés rendezvényhez

Ha egy nagyobb esemény megszervezése előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy mikre is lenne szükséged, akkor jó helyen kutatgatsz! A Setup Event Kft. remek választás lehet rendezvények megszervezéséhez, és a szükséges eszközök bérléséhez! 

Rendezvény kellékbérlés

Rendezvény kellékbérlés

Egy rendezvény sikere rengeteg apró dolgon múlik. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hatalmas dekorokban rejlik a rendezvény sikeressége. Legalább annyira hozzájárul egy jól kiválasztott abrosz, szalvéta, de még a rendezvényen használt bútor stílusa és jellege sem mindegy, hogy milyen.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2017

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok