social

A Setup Event segít Önnek - Koktélasztal bérlés


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Koktélasztal bérlés

Koktélasztal bérlés

Kellemes helyszín, színes koktélok, apró finomságok, elegáns résztvevők, oldott hangulatú beszélgetések – röviden így jellemezhető egy koktélparti, melynek megszervezése nem túl bonyolult feladat, feltéve, ha van már valamennyi gyakorlatunk rendezvényszervezésben. Az eszközök megfelelő kiválasztása ebben az esetben is az egyik legfontosabb. Elsőként rögtön a koktélasztal bérlést emeljük ki, hiszen a koktélasztalok stílusa, színe és formavilága eleve meghatározza az egész esemény hangulatát. Ezért, ha teljesen kezdők vagyunk ebben, akkor jobban tesszük, ha segítséget kérünk. A Setup Event nem csak az eszközkölcsönzésben – például a koktélasztal bérlésben - tud segíteni nekünk. Az eszközök összeállítása közben olyan tanácsokkal is ellátnak bennünket, melyek segítenek abban, hogy a koktélparti tökéletesen sikerüljön, Mert egy ilyen esemény szervezésekor felmerülhetnek olyan, előre nem látható apró buktatók, melyek tapasztalat híján elkerülik a figyelmünket.  


 

Ha koktélasztal bérlésen gondolkodik, kattintson ide az ajánlatkéréshez!

 

 

Koktélasztal bérlés – koktélparti, de hol?

 

Ha külső helyszínen tervezzük a partit, akkor figyeljünk arra, hogy lehetőleg elegáns, szép helyet válasszunk – lehet akár a szabadban is, ha az időjárás engedi. Az eszközöket is igyekezzünk úgy összeválogatni, hogy az összhatás a könnyed elegancia jegyeit hordozza. Koktélasztal bérléshez kérje kollégáink segítségét, akik nem csak a koktélasztal bérlésben tudnak közreműködni, hanem sok más apró részlet kidolgozásához is tanácsokkal látnak el bennünket, például a szállítás megszervezésében is kérhetjük a közreműködésüket.

 

Ha koktélasztalt szeretne bérelni, ide kattintva megteheti!

 

 

Koktélasztala bérlés – italválaszték a koktélpartin

 

A koktélpartin általában az italoké a főszerep. Ezért is fontos, hogy a koktélasztal bérlés alkalmával megfelelő stílusú és minőségű, valamint megfelelő számú koktélasztalt béreljünk, mert ez is nagyban befolyásolja a teljes képet. Például világító koktélasztalok bérlésével igazán egyedi hangulatot érhetünk el. Színes koktélok a világító koktélasztalokon, elképesztő összhatást eredményez, mely meghatározza a résztvevők hangulatát, egymáshoz való viszonyát, ezzel segíti az ismerkedést, kapcsolatteremtést. Az eseményen általában a széles italválaszték a jellemző. Nagyon fontos, hogy az alkoholos italok mellett az alkoholmentesek is megtalálhatóak legyenek, hogy lehetőleg mindenki megtalálja a kedvére valót.

 

 

Koktélasztal bérlés – ételek a koktélpartin

 

Bár egy koktélpartin nem az ételeké a főszerep, mégis a színes, különleges, finom falatokkal emelhetjük az esemény fényét. Mivel nem főétkezéshez kapcsolódik a parti ezért nem szükséges, hogy a résztvevők jóllakjanak, csak csipegetnek pár falatot – jellemzően finger food-ot, illetve mini desszerteket kínálhatunk.

 

A Set-up Kft. bármilyen rendezvény esetén szívesen áll ügyfelei rendelkezésére.

Kérje ajánlatunkat ide kattintva!

címkék:
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

karácsony

Kevesebb, mint 90 nap Karácsonyig?

Jól olvassa. Önnek már megvan minden eszköze a Karácsonyi céges partyra? Nézzen körül honlapukon, eszközparkunkban mindent megtalál, hogy tökéletesre sikerüljön Karácsonyi partija.

fényfüzér

Időtálló fényfüzér dekoráció

Akár egy hangulatos kerti partit tervezünk a barátokkal, vagy épp a nagy nap előtt állunk, egy fényfüzér dekoráció ugyanolyan hangulatteremtő kiegészítői lehetnek egy exkluzív étterem megnyitójának is, mint cégünk egy sorsfordító eseményére szervezett összejövetelének.

Színes spandex huzat, céges rendezvényre

Színesben látjuk a világot, a színes spandex huzatokkal

Minden céges rendezvény egyik legfontosabb szempontja, hogy a rendezvény részleteiben felismerhetőek legyenek a cég jellemzői, mint a színvilág, a profil vagy a legfontosabb termékei, téve mindezt stílusosan, az alkalomhoz illően. Erre lehetnek jók a színes spandex huzatok.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2019

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok