social

Kellékbérlés rendezvényhez


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Rendezvény kellékbérlés

Rendezvény kellékbérlés

Egy rendezvény sikere rengeteg apró dolgon múlik. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hatalmas dekorokban rejlik a rendezvény sikeressége. Legalább annyira hozzájárul egy jól kiválasztott abrosz, szalvéta, de még a rendezvényen használt bútor stílusa és jellege sem mindegy, hogy milyen.


Rendezvény kellékbérlés, profi csapattal


A Setup Event több éves szakmai tapasztalattal és számtalan sikeres rendezvénnyel a háta mögött igyekszik segíteni elsősorban rendezvény kellékbérléssel az Ön elképzeléseit a rendezvénnyel kapcsolatban, legyen szó akár esküvőről a szabadban, céges eseményről vagy egy szűk körű, privát, családi rendezvényről. Szakmai tudásunkkal nem csak az eszközök kiválasztásában és biztosításában tudunk segíteni, de szükség és igény szerint akár ötletekkel, tanácsokkal is hozzájárulhatunk rendezvénye sikeréhez. Cégünk évek óta foglalkozik rendezvény kellékbérléssel, mely területen megszerzett tapasztalatunkat folyamatosan fejlesztjük és igyekszünk az újabbnál újabb trendek által alakított igényeket kielégíteni.

Hogy miért is jó a rendezvény kellékbérlés?


Egy nagyszabású rendezvény esetében rengeteg kiegészítőre és egyéb kellére van szükség. Ezzel a mennyiségű eszközzel általában csak kevés rendezvényszervező cég rendelkezik állandó jelleggel, hiszen ez a sok kellék hatalmas helyigényű és nem mindenkinek van lehetősége ezeknek a megfelelő tárolására, hogy aztán az évi 1-2 eseményre egyszerűen csak előkapják a raktárból és használatba vegyék. Ezen felül pluszban hozzájön még a különböző textíliák és nem utolsó sorban a bútorok tisztán tartása is, mivel természetesen egy rendezvény alatt mindennek tökéletesen kell lennie. Rendezvény kellékbérlés esetén nálunk egyszerűen megtekintheti akár képgalériánkban, akár egyedi bemutató termünkben is az Ön számára megfelelő és szükséges eszközöket és online válogathat is közülük, így a tárolásra sincsen gondja, valamint a néhánytól a több száz fős rendezvényig tudjuk a létszámnak megfelelően biztosítani az Ön által kívánt rendezvény kellékeket.

Rendezvény kellékbérlés szakmai segítséggel


Ha nem egészen tudja pontosan, mit is szeretne, vagy, hogy hogyan érdemes és praktikus az Ön által megálmodott designt a való életben megvalósítani, akkor sem kell aggódnia. Mi a Setup Event Kft.-nél tisztában vagyunk vele, hogy a bőség zavara sokszor sokkal nagyobb gondot okoz, mint sem könnyítené az ember helyzetét. Éppen ezért, a már említett bemutató termünkben szívesen mutatunk meg megrendelőinknek már kipróbált összeállításokat, de arra is abszolút nyitottak vagyunk, hogy az ügyféllel közösen hozzuk létre azt, amit a rendezvénnyel kapcsolatban szeretne megvalósítani.


Kérje személyre szabott árajánlatunkat és mi gondoskodunk róla, hogy az Ön rendezvénye tökéletesen sikerüljön.

címkék:
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Eszközök rendezvényhez

Eszközök rendezvényhez

Rád bízták egy esemény megszervezését, de tanácstalan és ötletlettelen vagy? Ne aggódj, mi segítünk! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző rendezvények megszervezésében. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, céges rendezvényről, vagy csak egy nagyobb partyról, a Setup Event Kft. készségesen áll az Ön rendelkezésére. Cégünktől nem csupán a rendezvényhez szükséges eszközöket szerezheti be, de a megszervezéssel kapcsolatban is segítséget nyújthatunk! 

Eszközbérlés rendezvényhez

Eszközbérlés rendezvényhez

Ha egy nagyobb esemény megszervezése előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy mikre is lenne szükséged, akkor jó helyen kutatgatsz! A Setup Event Kft. remek választás lehet rendezvények megszervezéséhez, és a szükséges eszközök bérléséhez! 

Rendezvény kellékbérlés

Rendezvény kellékbérlés

Egy rendezvény sikere rengeteg apró dolgon múlik. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hatalmas dekorokban rejlik a rendezvény sikeressége. Legalább annyira hozzájárul egy jól kiválasztott abrosz, szalvéta, de még a rendezvényen használt bútor stílusa és jellege sem mindegy, hogy milyen.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2017

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok