social

Rendezvénysátrak minden alkalomra


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Rendezvénysátrak minden alkalomra

Rendezvénysátor

Vannak alkalmak, amikor a fejünkben megálmodott rendezvénynek a kiszemelt helyszín nem tud a tervezett létszámnak megfelelő méretű fedett teret biztosítani, azonban ha nem szeretnénk tágítani a helyszín mellől, és az időjárás szeszélyességére sem szeretnénk bízni rendezvényünk sikerét, rendezvénysátort választunk.


A rendezvénysátrak előnyei a mobilitás, méretük alakíthatósága és az időjárás viszontagságaival szembeni védelem.

Kínálatunkban többfajta sátor közül választhatnak az ügyfelek:
5*5 méteres pagoda rendezvénysátraink tetszés szerint összeépíthetők, rendezvénysátraink 10, 15, 20 és 25 méter fesztávval állnak rendelkezésre, melyek 3 és 5 méterenként toldhatók.

 

rendezvénysátor

 

A harmatot felgyűjtő aljnövényzet, sár ellen, valamint a hölgyek cipősarkainak védelmére mindkét sátortípusunk kérhető padlózattal, szőnyeggel borítva is.

Sátrainkhoz mérettől függően teli, ablakos, ablakos rácsos és átlátszó oldalponyva, műanyag és üvegfal, valamint kétszárnyú, biztonsági zárral ellátott üvegajtó választható. A fokozott hő- és fényvisszaverő hatás érdekében hagyományos tetőponyvánk mellett fényzáró ponyva is elérhető.

 

rendezvénysátor

 

Fontos tudnivaló a rendezvénysátrakkal kapcsolatban, hogy méretükből adódóan rögzítésük 80-100 centiméteres földszögekkel történik, felállításukat kizárólag szaktudással rendelkező személyzet végezheti, ennek okán csak szállítással és installálással vehetőek igénybe.

A megfelelő sátor kiválasztásával kapcsolatban kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

címkék:
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Eszközök rendezvényhez

Eszközök rendezvényhez

Rád bízták egy esemény megszervezését, de tanácstalan és ötletlettelen vagy? Ne aggódj, mi segítünk! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző rendezvények megszervezésében. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, céges rendezvényről, vagy csak egy nagyobb partyról, a Setup Event Kft. készségesen áll az Ön rendelkezésére. Cégünktől nem csupán a rendezvényhez szükséges eszközöket szerezheti be, de a megszervezéssel kapcsolatban is segítséget nyújthatunk! 

Eszközbérlés rendezvényhez

Eszközbérlés rendezvényhez

Ha egy nagyobb esemény megszervezése előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy mikre is lenne szükséged, akkor jó helyen kutatgatsz! A Setup Event Kft. remek választás lehet rendezvények megszervezéséhez, és a szükséges eszközök bérléséhez! 

Rendezvény kellékbérlés

Rendezvény kellékbérlés

Egy rendezvény sikere rengeteg apró dolgon múlik. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hatalmas dekorokban rejlik a rendezvény sikeressége. Legalább annyira hozzájárul egy jól kiválasztott abrosz, szalvéta, de még a rendezvényen használt bútor stílusa és jellege sem mindegy, hogy milyen.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2017

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok