social

Rent a Party családi rendezvény vagy baráti rendezvény esetén - eszközbérlés és profi csapat


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
BÉRELHETŐ ESZKÖZÖK
Kezdőlap Bérelhető Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Rent a party - eszköz az élményhez

 


Eszközbérlés születésnapra

Születésnapi, névnapi buli

A legbiztosabb apropó az ünneplésre szeretteink születésnapja. Legyen akár meglepetésparti, kertiparti a medence mellett, vagy családi összejövetel, minden téren tökéletesíteni tudjuk terveit. A sátraktól, bútoroktól az elegáns evőeszközökön át a segítségére lehetünk születésnapi, névnapi partiötletének megvalósításában.

Eszközbérlés eljegyzési ünnepségre

Eljegyzési ünnepség

Új szintre lépett a kapcsolat és ezt a szeretteikkel szeretnék megünnepelni, méltó környezetben elmesélni, hogyan hangzott el a mindent megváltoztató kérdés? Ünnepeljék meg eljegyzésüket elegáns környezetben, és kezdjék meg a házasságra való felkészülést egy, az eseménynek megfelelő összejövetellel:

Eszközbérlés legénybúcsúra

Leány- és legénybúcsú

Házasodni készülsz, és szeretnéd, ha szabadságot utolsó napján senki sem zavarna titeket? Otthoni légkörben is felejthetetlenné varázsolhatod az eseményt, mi pedig minden szükséges eszközt biztosítunk hozzá!

Eszközbérlés esküvőre

Esküvő

Eljött az idő, és közeledik a nagy nap? A Setup minden részletében a segítségükre lehet a nagy nap megszervezésében, esküvői kellékek széles választékával állunk rendelkezésre, ha saját maguknak kívánják megszervezni a boldogító igen napját.

Házassági évforduló eszközkölcsönzés

Házassági évforduló

Az esküvő napja minden évben különleges évforduló. Ünnepeljék meg összetartozásukat méltó módon! Vagy szervezzen ünnepséget a szülők ezüst-, vagy a nagyszülők aranylakodalmára, alakítsa különlegessé a nagy nap dátumát minden évben!!

Koktél party eszközbérlés

Koktél party

Ha speciális hangulatot szeretne baráti összejövetelére, rendezzen elegáns koktélpartit! Tervezzen meg mindent, velünk pedig megvalósíthatja a legkülönlegesebb részleteket is!

Kerti party a Rent a Party-val

Kerti- grill- bogrács party

Beköszöntött a jó idő, úgyhogy itt az ideje egy laza kerti partinak a barátokkal és a családdal. Így hát a fakanalat a kézbe! A kertiparti főszereplője lehet a grillen sült hús, vagy a bográcsgulyás, a Setup pedig minden eszközt biztosítani tud a szabadtéri főzéshez. Íme, egy kis válogatás, amellyel teljessé lehet tenni egy grill- vagy bográcspartit:  

Ballagás, diplomaosztó utáni ünnepség

A ballagás mindig egy korszak lezárását jelzi, míg a diplomaosztóval pedig egy jelentős korszak kezdődik. Mindkét esemény ünneplést érdemel! A Setup minden részletben a segítségére lehet:

Meglepetés buli - Setup Event

Meglepetés buli

Mindenkit örömmel tölt el a meglepetés, amikor szerettei a kanapé, az ajtó, a szekrény mögül előbújva egyetlen szóval biztosítják törődésükről. Rendezzen meglepetés partit hozzátartozóinak, és kezdődjön a buli a megszokott jelszóval: „MEGLEPETÉS!”

Keresztelő utáni ünnepség

Keresztelő utáni ünnepség

Fantasztikus! Új taggal bővült a család, és a kis jövevény érkezésének megünneplése nem is lehet kérdés. Bízza a kellékeket a Setupra!

gyerekzsúr - eszközbérlés

Gyerekzsúr

A gyerekek gyorsan felcseperednek, ne szalasszunk hát el egyetlen fontos pillanatot sem, és ünnepeljük meg mindegyiket. És ha azt szeretnénk, hogy a srácok évek múlva is emlegessék a bulit, tegyük tökéletessé az élményt! Akár kisebb, akár nagyobb gyereksereg érkezik vendégségbe, a Setup biztosítja az önfeledt gyerekzsúr alapjait!  

Közeledik az év vége? – Office party

Az év végi ünnepekre a kollégákkal egy jó hangulatú, szolid összejövetel keretei között szeretnétek ráhangolódni? Érdemes előre készülni!

Karácsonyi összejövetelek

Közeledik a karácsony? Már mindenkinek megvan az ajándéka, de apropó kell átadni? Szervezzetek szűk családi, meghitt összejövetelt az év végére, amelyen együtt ünnepelhettek.

Búcsúztató, halotti tor, kegyeleti megemlékezések

A gyász életünk része, szeretteink elvesztésének feldolgozása fájdalmas folyamat. Válogasson a megemlékezés megfelelő hátteréül szolgáló bútor- és eszközválasztékunkból.


Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Vintage esküvő

Vintage esküvő natúr amerikai székkel

A mai modern világban, ahol az élet a technika és a gépek körül forog, egyre nagyobb jelentőséget kapnak a kütyüktől mentes, természetközeli pillanatok.

Visszatérnek a boldogító igenek!

Valóban csak egy kicsit kell várni a boldogító igenre! Sokan sokadszor halasztották el esküvőjüket a kialakult helyzetben, ám az ígéretek szerint csak pár nap és ismét lehet hazánkban lagzikat tartani! Vagyis felkészülni már ér!

Itt a nyár, a kerti partyk, grillezések ideje.

A plasztik tányérok, poharak, evőeszközök a mindennapokban ugyan nagyban megkönnyítik az életünket, ám minden egyes alkalommal több zsák szemét gyűlik össze, amely jó esetben szelektív hulladékgyűjtőbe jut, rossz esetben pedig az óceánokban végzi.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2022