social

Rent a Party családi rendezvény vagy baráti rendezvény esetén - eszközbérlés és profi csapat


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Rent a party - eszköz az élményhez

Mi a RentAParty?


Egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy akár Ön is sikeres rendezvényt szervezzen anélkül, hogy bármilyen tanfolyamot el kelljen végeznie előtte, vagy órákat kelljen töltenie böngészgetéssel.

 

Kinek ajánljuk?

 

Bárkinek, aki szükségét érzi egy segítő kéz támogatásának, iránymutatásának egy családi/baráti/össznépi esemény szervezése folyamán.

 

Mit kínálunk?

 

A RentAParty sokéves tapasztalattal rendelkező profi csapata segít a megfelelő eszközök és azok mennyiségének összeállításában, házhoz viszi, felépíti, a rendezvény végeztével pedig összepakolja, elszállítja, és elmosogatja ezeket.

 

Miért éri ez meg Önnek?

 

Mert olyan eszközökhöz is hozzájuthat – komolyabb anyagi ráfordítás nélkül –, amelyeket csupán egyszer használna, és mert nem kell foglalkoznia a pakolással, mosogatással és rohangálással sem, hiszen ezt mind megcsináljuk Ön helyett. Sőt, ha a grillpultnál sem akar rostokolni, miközben javában zajlik a buli, szakácsaink ezt a terhet is leveszik a válláról!

 

Keressen minket bátran, kérjen tőlünk ajánlatot IDE kattintva!


Kerti party a Rent a Party-val

Kerti- grill- bogrács party

Beköszöntött a jó idő, a hőmérőben a higany napról-napra magasabbra szökik, úgyhogy itt az ideje egy laza kerti partinak a barátokkal és a családdal. Hogy Önnek csak az önfeledt szórakozás és majszolás maradjon, kérje ajánlatunkat a szükséges eszközökre, melyekből néhány nélkülözhetetlen darabot listába szedtünk.

Eszközbérlés születésnapra

Születésnapi, névnapi buli

Ha van egy nap az évben, ami csak az Öné, akkor az a születésnapja. Ünnepelje akár a családdal, akár a barátokkal, ez a nap Önnek szól. A felejthetetlen bulihoz szükséges eszközöket alább összeírtuk, hogy Önre már csak a felhőtlen bulizás várjon!

Eszközbérlés legénybúcsúra

Leány- és legénybúcsú

Házasodni készülsz, és szeretnéd, ha szabadságot utolsó napján senki sem zavarna titeket? Otthoni légkörben is felejthetetlenné varázsolhatod az eseményt, mi pedig minden szükséges eszközt biztosítunk hozzá!

Eszközbérlés esküvőre

Esküvő

Ha életed nagy napját nem szeretnéd egy idegenre bízni, és inkább saját kézben tartanád a dolgokat, szeretnél minden apró részletet személyesen is látni és kipróbálni, hogy ne a legfontosabb pillanatokban érjenek a legkellemetlenebb meglepetések, akkor látogass el bemutatótermünkbe! Állítsd össze nálunk az ünnepi asztal terítékét!

Eszközbérlés eljegyzési ünnepségre

Eljegyzési ünnepség

Ha úgy érzed, hogy elérkezett az idő, hogy kapcsolatotok egy új szintre emelkedjen, és ennek az eseménynek meg is szeretnéd adni a módját, akkor ajánljuk figyelmedbe alábbi ötleteinket, hogy ez a pillanat közel olyan emlékezetes maradjon, mint maga a menyegző. 

Házassági évforduló eszközkölcsönzés

Házassági évforduló

A házasság a feltétel nélküli szeretetről, hűségről, tiszteletről, alázatról és kitartásról szól. Nem csoda, ha a boldogságban eltöltött évek örömét, akárcsak az elején a menyegzőt, meg szeretnéd osztani a családdal és a barátokkal is. Meghitten ünnepelve a legközelebbi rokonokkal, vagy nagy számban mindenkivel, aki fontos, az alábbi eszközeinket mindkét esetben ajánljuk!

Koktél party eszközbérlés

Koktél party

Te is szeretnél olyan menő koktélparty-t adni, mint a Hollywood-i sztárok? Mi adjuk hozzá a nélkülözhetetlen eszközöket és személyzetet, Neked csak az ételekről és italokról kell gondoskodnod.

gyerekzsúr - eszközbérlés

Gyerekzsúr

A gyerekek olyan gyorsan felcseperednek, hogy szinte észre sem vesszük, ezért ne szalasszunk el egyetlen fontos pillanatot sem, és ünnepeljük meg, amelyiket csak lehet. A munka, a ház körüli teendők és a gyereknevelés mellett a szülőknek alig jut szabadidejük. Segítünk, hogy a zsúrhoz szükséges kellékeket gond nélkül, a lehető legegyszerűbben beszerezhesd!

Meglepetés buli - Setup Event

Meglepetés buli

Ha most érkezik haza egy rég nem látott ismerősöd, előléptették egy kedves barátodat, vagy bármilyen ünneplésre méltó esemény történt, mivel is lephetnéd meg jobban a célszemélyt, mint egy meglepetés bulival? Néhány ötlet, hogy mivel is teheted felejthetetlenné az élményt.

Keresztelő utáni ünnepség

Keresztelő utáni ünnepség

Egy új jövevény érkezése mindig nagy öröm egy család életében, amikor összegyűlik mindenki a kis lurkó üdvözlésére. Hogy az egyébként is kevés nyugodt szabad percekből ne raboljunk még többet, a szükséges eszközöket listába szedtük.

Ballagás, diplomaosztó utáni ünnepség

Egy iskola befejezése egy életszakasz lezárása is egyben, amelyet az alkalomhoz méltóan illik megünnepelni. Már azt elegendő észben tartani, hogy az ország különböző pontjain lakó rokonok érkezési idejét összeegyeztesse. Nincs könnyű dolga, de mi igyekszünk segíteni! A szükséges eszközöket már listába szedtük.

Búcsúztató, halotti tor, kegyeleti ünnepség, megemlékezések

Egy szeretted elvesztése önmagában nagy fájdalom. Hogy legalább a tor szervezése körüli feladatok lehulljanak a válladról, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.


Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Komolyan vesszük az intelmeket

Komolyan vesszük az intelmeket, most nem tehetünk mást, mint hogy otthon maradunk, és home office-ban folytatjuk a munkát. Bár a mostani nem a közös időtöltés időszaka, az élet nem áll meg, és bízunk benne, hogy hamarosan újra segíthetünk Nektek konferenciák, születésnapi ünnepségek, workshopok, munkahelyi karácsonyok, gálavacsorák vagy esküvők megrendezésében. Reméljük, hogy a helyzet hamarosan rendeződik, és ismét hátterei lehetünk ünnepléseteknek! #setupevent #maradjotthon

tavaszi konferencia

Tavaszi konferencia 2020

Kezdje el idejében céges konferenciája szervezését! Mennyi szék és könyöklő szükséges? Milyen elrendezéssel? Milyen színvilággal? Vegye fel felünk a kapcsolatot még ma, minden kérdésében segítünk!

konferencia

Konferencia

Ha önre bízták a céges konferencia megszervezését, keressen fel minket bátran! A közös helyszínbejárás során több, mint 10 éves szakmai tapasztalatunkkal segítünk kialakítani a konferencia helyiségeit!


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2020

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok