social

Sörpad bérlés olcsón, sörpad kölcsönzés egyszerűen rendezvényre, esküvőre, kerti party-ra


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
BÉRELHETŐ ESZKÖZÖK
Kezdőlap Bérelhető Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Sörpad bérlés

Sörpad bérlés rendezvényre

Fesztiválok, városi napok és kerti partik állandó „résztvevőjeként” ismerhettünk meg ezt a rendkívül praktikus kültéri kiegészítőt, a sörpadot. Ha szabadtéri rendezvényt tervezel, ahol a vendégek kényelme és a hely megfelelő kihasználása is fontos, bérelj sörpadot tőlünk! Otthoni kerti partik, bogrács- vagy grill partik esetében is elengedhetetlen kellék a sörpad. Bérléssel gyorsan és praktikusan megoldhatod a vendégek ültetését.


Sörpad bérlését tervezed? Kattints ide és kérd egyedi árajánlatunkat! Nálunk nincs minimális rendelési mennyiség, további segítséget kérhetsz tőlünk a szükséges eszközök összeállításában és a szállításban is.

 

 

Sörpad bérlés – mit kínálunk?

 

Egy sörpad garnitúra leggyakrabban egy kihajtható lábbal rendelkező asztalból, és a hozzá tartozó két padból áll, amelyen átlagosan, 6 felnőtt fér el kényelmesen. Természetesen sörpad bérlés esetén is figyelembe kell venni a vendégek létszámát és a terület nagyságát, hogy a megfelelő számú sörpad bérlésére kerülhessen sor.

Egyedi ajánlatot ide kattintva kaphatsz tőlünk.

 

 

Sörpad bérlés – milyet válasszak?

 

A sörpad bérlésekor számos kérdés felmerülhet, amelyhez tisztában kell lenned rendezvényed néhány adatával. Az első és legfontosabb kérdés talán az, hogy hány főre tervezed az eseményt, és mekkora alapterülettel számolhatsz, amelyre a sörpadok kerülhetnek majd? Ahogy azt fentebb is említettük, a leggyakrabban kínált sörpad 6 férőhelyes, érdemes azonban egy kicsit többre kalkulálni – hiszen végeredményben vendégeid kényelme múlhat rajta.

Ha sörpad bérlését tervezed, akkor érdemes végiggondolni a további, kiegészítő eszközöket is, amikre esetleg még szükség lehet a buli ideje alatt. Például a nyári nagy melegben nem árt néhány árnyékoló eszköz, amennyiben a rendezvény helyszínén nincsenek lombos fák, vagy valamilyen nagyobb épület, amely biztosítja a nap elleni védelmet. Ilyen esetekben a sörpad bérlés mellett érdemes elgondolkodnunk, pavilon sátor bérlésén is.

 

 

Sörpad bérlés – ne add lejjebb az igényeket!

 

Bár a sörpadok kevésbé az exkluzív rendezvények ismertetői, ez nem jelenti azonban azt, hogy lejjebb kéne adni az igényekből. Egy rossz minőségű, elöregedett sörpad bérlése akár veszélyes is lehet – a kiálló szálkák sérüléseket okozhatnak, az elgyengült szerkezetről pedig ne is beszéljünk! Cégünk figyel a megfelelő minőségre, rendszeresen ellenőrizzük eszközeink állapotát.

Ha sörpad bérlésen gondolkodik, ide kattintva kérhet egyedi árajánlatot.

címkék:
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Kellemes karácsonyt és boldog új évet!

A Setup nemcsak eszközökkel, hanem ötletekkel is segíthet, ezért összeállítottunk egy ünnepi terítést!

Varázsold elegánssá az ünnepi asztalt a Setup kristály poharaival

Új eszköz a Setup kínálatában: a Bormioli Incanto kristály pohárkészlettel tökéletes lehet az ünnepi terítés!

Készülj a karácsonyra a Setuppal!

Közeledik az év egyik legfontosabb ünnepe, már csak néhány hét van karácsonyig: tervezzétek meg az ünneplés részleteit a Setuppal!


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2022