social

Teríts asztalt a Setuppal!


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
BÉRELHETŐ ESZKÖZÖK
Kezdőlap Bérelhető Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Teríts asztalt a Setuppal!

Segítünk tisztázni, milyen eszközök kellenek egy elegánsan megterített asztalhoz, és azt is, hogy mik az alapszabályok.


Egy szépen megterített asztal minden elemében segíteni tudunk:

- porcelánkészletek
- evőeszközkészletek
- poharak
- körasztal spandexhuzattal, székek
- dekoráció, virágdísz

  
  

De amellett, hogy nem mindegy, hogy mondjuk a Tognana porcelánkészlethez melyik evőeszközkészlet illik, az is fontos, hogy a már kiválasztott szetteket hogyan helyezzük az asztalra. Vizes pohár a kés hegyénél, az evőeszközök a fogások sorrendjének megfelelően… stb., stb., stb.

Nézzétek meg a közösségi oldalakra feltöltött videókat, amelyekből kiderül a lényeg: a Facebookon, az Instagramon!

Látogassatok el webshopunkba, és válogassatok terítéshez bérelhető eszközeink közül!

Mert ha eszköz kell az élményhez… Setup!

címkék: amerikai szék, asztal, asztali patika, bankett szék, dekoráció, esküvő, eszközbérlés, evőeszközök, körasztal, pohár, porcelán, Rent a party, Setup
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Vintage esküvő

Vintage esküvő natúr amerikai székkel

A mai modern világban, ahol az élet a technika és a gépek körül forog, egyre nagyobb jelentőséget kapnak a kütyüktől mentes, természetközeli pillanatok.

Visszatérnek a boldogító igenek!

Valóban csak egy kicsit kell várni a boldogító igenre! Sokan sokadszor halasztották el esküvőjüket a kialakult helyzetben, ám az ígéretek szerint csak pár nap és ismét lehet hazánkban lagzikat tartani! Vagyis felkészülni már ér!

Itt a nyár, a kerti partyk, grillezések ideje.

A plasztik tányérok, poharak, evőeszközök a mindennapokban ugyan nagyban megkönnyítik az életünket, ám minden egyes alkalommal több zsák szemét gyűlik össze, amely jó esetben szelektív hulladékgyűjtőbe jut, rossz esetben pedig az óceánokban végzi.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2022