social

Tegyük tökéletessé az esküvőnket!


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Tippek a tökéletes esküvőhöz!

A tökéletes esküvő titkai

Egy esküvő megszervezése nem kis feladat. Rengeteg részletre kell figyelni, ráadásul hosszú hónapokon át tartó szervezkedést igényel, ami igen megpróbáltató tud lenni mindkét fél számára. Igaz, általában a menyasszony az, aki az esküvőt részletekbe menően megtervezi. A vőlegény leginkább az anyagi részeknél, a menü kiválasztásánál és a vendéglista összeállításában segít. 


Mi most elhoztunk nektek néhány tippet, amik megkönnyíthetik a tervezés időszakát. Így ez idő alatt is stresszmentesek maradhattok és gördülékenyebben mehet a szervezés.

 

Ne hagyjunk semmit az utolsó pillanatokra!

 

A legtöbb menyasszony már a lánykérés napján elkezdi a tervezést, ez olyan tipikus csajos dolog. Sőt, egész biztos, hogy a legtöbben már gyerekkoruk óta az álomesküvőjüket tervezgetik. Azonban gyakran fordul elő, hogy egy-egy dolog az utolsó hetekre csúszik, és ilyenkor mindig kapkodás lesz a vége, ami pedig idegeskedéshez vezethet. Azt javasoljuk, hogy az elején készítsünk egy listát az elintézendő dolgokkal, és mindegyikhez rendeljünk hozzá egy dátumot, amire elintézettnek kell lennie. Minél tisztábban látjuk mit és mikorra kell megszervezni, annál kevésbé lesz stresszes az egész. 

 

Szabjunk határt a költekezésnek!

 

Szintén már a tervezés legelején állítsuk fel a költségkeretet. Határozzuk meg, hogy mekkora összeget engedhetünk meg magunknak az esküvőre. Ezt követően a kapott összeget bontsuk le az egyes részekre, mi az amire többet, mi az amire kevesebbet szeretnénk költeni. Járjunk utána alaposan hogyan éri meg a leginkább anyagilag. Sokan megvásárolják az esküvőhöz szükséges kellékeket, holott bérelni számtalanszor olcsóbb, és ugyan az az eredmény. 

 

Válogassuk ki a vendéglistát!

 

Alaposan gondoljuk át kit hívunk meg életünk legnagyobb eseményére. Mi azt javasoljuk, hogy elsősorban a családtagok és a közeli barátok legyenek a listán. Azok, akikkel munkahelyen jóban vagyunk, de semmi közelebbi kapcsolat nem áll köztünk, lehetőleg hagyjuk ki a vendéglistáról. Ezzel magunknak is rengeteg pénzt spórolunk.

 

Helyszín gondos kiválasztása

 

Sokan szeretnék, ha az esküvőjük valami egzotikus helyen lenne megtartva, mint egy tengerpart vagy egy nagy világvárosban. Azonban gondoljunk a vendégekre is. Ha a vendéglistánkon szereplők a közelünkben élnek, érdemes a helyszínt is maximum 100-200 km-es körzetben kiválasztani, hisz senki se szeretné, ha valaki azért ne tudna eljönni az esküvőnkre mert túl messze van tőle. Az idősebbeknek meg különösen fárasztó tud lenni egy nagyobb utazás. 

 

Keressük meg a legjobb fotóst!

 

Ha egy valamit kéne megneveznünk amin nem ajánlott a spórolás, az a fotós! Mindenki szeretné, ha ez a csodálatos nap mesés képekkel és videókkal lenne megörökítve. Így a szomszéd gyerek, aki hobbifotós és felajánlja, hogy fotózna nekünk, nem biztos, hogy a legjobb választás. Ezt bízzuk profikra, akik munkáját gondosan leellenőriztük és elégedettek vagyunk a korábbi munkáival. 

 

Ez a nap rólatok szól!

 

Az utolsó és egyben legfontosabb tippünk pedig, hogy ne feledjétek miről is szól ez a nap! Nem számít hol, miben és mennyiért házasodtok össze, csak az a lényeg, hogy férj és feleség lesztek. Ne zsörtölődjetek az apró részleteken, ha valamit nem sikerül megszervezni hát ne idegeskedjetek rajta. A lényegen nem változtathat semmi, és az pedig az, hogy ti ketten boldogok legyetek együtt! 

címkék: esküvő
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Eszközök rendezvényhez

Eszközök rendezvényhez

Rád bízták egy esemény megszervezését, de tanácstalan és ötletlettelen vagy? Ne aggódj, mi segítünk! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző rendezvények megszervezésében. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, céges rendezvényről, vagy csak egy nagyobb partyról, a Setup Event Kft. készségesen áll az Ön rendelkezésére. Cégünktől nem csupán a rendezvényhez szükséges eszközöket szerezheti be, de a megszervezéssel kapcsolatban is segítséget nyújthatunk! 

Eszközbérlés rendezvényhez

Eszközbérlés rendezvényhez

Ha egy nagyobb esemény megszervezése előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy mikre is lenne szükséged, akkor jó helyen kutatgatsz! A Setup Event Kft. remek választás lehet rendezvények megszervezéséhez, és a szükséges eszközök bérléséhez! 

Rendezvény kellékbérlés

Rendezvény kellékbérlés

Egy rendezvény sikere rengeteg apró dolgon múlik. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hatalmas dekorokban rejlik a rendezvény sikeressége. Legalább annyira hozzájárul egy jól kiválasztott abrosz, szalvéta, de még a rendezvényen használt bútor stílusa és jellege sem mindegy, hogy milyen.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2017

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok