social

6 tipp, hogy remekül sikerüljön a születésnapi buli!


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Ossza meg!


Tippek meglepetés születésnapi partihoz!

Tippek születésnapi bulihoz

Szülinapot akár nyáron, akár télen szervezünk, mindig alaposan át kell gondolni hány emberre tervezünk, és pontosan milyen jellegű szülinapi rendezvényt szeretnénk. A szülinapos meglepésére a legjobb módszer, ha minden közeli hozzátartozóját, és barátját meghívjuk az eseményre, emellett pedig figyelünk arra, ő mit szeret. 


Gondoljuk át, hol legyen a helyszín 


Ez egy lényeges kérdés, hiszen az ilyen bulikat szervezhetjük akár egy étteremben, vagy kibérelhetünk valamilyen különtermet, de otthonunkban is lebonyolíthatjuk. Ha nyári időszakban tesszük ezt érdemesebb akár egy kerti partyt szervezni, hiszen a kellemes nyári estéknél nincs jobb. Télen pedig behúzódva hideg elől, mindenképp olyan helyet válasszunk, ahol a vendégek kényelmesen elférnek. 

 

Tervezzük meg kiket hívunk 


A szülinapos összes közeli barátját, és rokonát jó, ha meghívjuk, így biztosan nem feledkezünk meg senkiről, aki közel áll hozzá. Érdeklődjünk esetleg a barátoknál, hátha ők még tudnak nekünk segíteni a vendégeket illetően. Ezt a részt tényleg alaposan gondoljuk át, mivel a szülinapos biztosan örülni fog, ha minden fontos személy részt vesz a bulin. Azonban azt is vegyük figyelembe mennyi emberre számoltunk.

 

Étel-Ital 


Ez is fontos kérdés: mindenki hozzon valamit magával, vagy osszuk el a költségeket. Nyilván egy szülinap esetében az a leglogikusabb, ha mindenki valamennyivel beleszáll a buliba. Ez a Te hozzáállásodtól is függ, illetve pénztárcádtól mennyit szeretnél rááldozni. Ha előre lebeszéled a többiekkel, hogy megveszel mindent a partyra, azonban a költségek eloszlanak az is jó ötlet lehet. A másik megoldás, ha megkérsz mindenkit, hogy hozzon magának olyan italt, amit szeret, illetve legalább valamilyen apró süteménnyel, harapnivalóval járuljon hozzá a bulihoz. 

 

Kellékek 


Ha otthon szervezed a bulit, a legkényelmesebb, hogy a mosogatást és a pakolást is könnyedén megúszd: bérelj evőeszközöket, tányérokat, poharakat vagy vegyél mindenből műanyagot. Ezzel rengeteg időt spórolhatsz meg magadnak, hiszen a másnapi pakolást ki szereti? A Setup ebben biztosan segítségedre lesz. 

 

Dekoráció 


Egy szülinapi partyn nem maradhat el a dekoráció. A szülinapos évszámával díszített lufik, színes lampinok, szalvéták, esetleg virágok feldobják a helyszínt, és biztos meglepetést fognak okozni. Nagyon jó dekoráció lehet, ha a szülinapos régebbi bohókás képeit is kihelyezzük egy falra, ahol a vendégek megnézhetik őket, esetleg aranyos vagy vicces üzeneteket írhatnak hozzájuk 


Programok 

 


Erről se feledkezzünk meg semmiképp, mivel amikor a buli a tetőpontra kerül, akkor kell bevetni a közösségi játékokat. Készüljünk egyedi Activity játékkal, ahol a szülinapossal kapcsolatos dolgokat írjuk fel kis lapokra, és ezeket kell elmutogatni, lerajzolni, vagy körbeírni a vendégeknek. Ez remek móka lesz mindenkinek, és biztos mosolyt csalunk mindenki arcára. A buli végére készüljünk valamilyen zenével is, amire a vendégek bátran rophatják hajnalig. 

címkék: születésnap
Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnének kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Eszközök rendezvényhez

Eszközök rendezvényhez

Rád bízták egy esemény megszervezését, de tanácstalan és ötletlettelen vagy? Ne aggódj, mi segítünk! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző rendezvények megszervezésében. Legyen szó esküvőről, évfordulóról, céges rendezvényről, vagy csak egy nagyobb partyról, a Setup Event Kft. készségesen áll az Ön rendelkezésére. Cégünktől nem csupán a rendezvényhez szükséges eszközöket szerezheti be, de a megszervezéssel kapcsolatban is segítséget nyújthatunk! 

Eszközbérlés rendezvényhez

Eszközbérlés rendezvényhez

Ha egy nagyobb esemény megszervezése előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy mikre is lenne szükséged, akkor jó helyen kutatgatsz! A Setup Event Kft. remek választás lehet rendezvények megszervezéséhez, és a szükséges eszközök bérléséhez! 

Rendezvény kellékbérlés

Rendezvény kellékbérlés

Egy rendezvény sikere rengeteg apró dolgon múlik. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hatalmas dekorokban rejlik a rendezvény sikeressége. Legalább annyira hozzájárul egy jól kiválasztott abrosz, szalvéta, de még a rendezvényen használt bútor stílusa és jellege sem mindegy, hogy milyen.


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Adatkezelési tájékoztató Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2017

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok